Alles over de P-CL-E crème

Alles over de P-CL-E crème

Onze bekende en oh zo populaire P-CL-E crème is al sinds 1977 op de markt en is speciaal ontwikkeld voor de huid die wat extra’s kan gebruiken. Honderdduizenden vrouwen zijn blij met de effectieve werking van deze crème en noemen het zelfs het best bewaarde beautygeheim van Nederlandse bodem. Maar wat maakt deze P-CL-E crème nou zo onmisbaar in je badkamer?

Een crème voor iedereen

90% van alle Nederlandse vrouwen geeft aan last te hebben van kleine huidproblemen zoals een kwetsbare, gevoelige, onrustige, vlekkerige huid of kleine huidirritaties. Soms is dit van tijdelijke aard, maar het kan ook een langdurige fase zijn. De P-CL-E crème is geliefd omdat het een multifunctionele crème is en geschikt is voor alle huidtypen. En oja, het is zowel op je gezicht als op de rest van je lichaam te gebruiken.

De werking van P-CL-E

Alle producten van Biodermal bevatten werkzame ingrediënten die van nature in de huid aanwezig zijn. Ook de P-CL-E crème bevat deze lichaamseigen werkstoffen en natuurlijke extracten die het natuurlijk herstellend vermogen van de huid stimuleren en de huid aansporen om zelf weer in actie te komen. Daarnaast worden schadelijke invloeden van buitenaf geneutraliseerd zodat de huid op een natuurlijke manier weer in balans kan komen.

P-CL-E crème

  • Verzorgend en probleemoplossend
  • Ondersteunt natuurlijk huidherstel
  • Rijke textuur
  • Verkrijgbaar in 15ml, 50ml en 100ml

Bekijk product

6 voorbeelden waarbij de P-CL-E crème een oplossing kan bieden

1. In de herst/winter: Als je huid in de herfst- en wintermaanden droog aanvoelt en er vlekkerig uitziet. De gure wind buiten, in combinatie met de droge lucht van de verwarming binnen maakt je huid kwetsbaarder.
2. Bij blootstelling aan UV–straling: Als je huid in de zomer door UV straling uitdroogt, kwetsbaar is of gevoelig aanvoelt.
3. Door airco: Als je veel in de auto of het vliegtuig doorbrengt waar de airco een flinke impact op je huid kan hebben.
4. In periodes wanneer je meer stress ervaart: Stress kan de celvernieuwing vertragen waardoor je huid er doffer uit gaat zien. Tevens kan stress kleine irritaties en droogheid van de huid veroorzaken. Maar ook is je huid vatbaarder voor bacteriën waardoor bijvoorbeeld acne kan verergeren.
5. Als je minder gezond eet: Teveel suiker en voedsel met slechte vetten kan ervoor zorgen dat je huid uit balans raakt waardoor er sneller kleine irritaties kunnen ontstaan.
6. Bij hormonale schommelingen: Een wijziging in je hormoonspiegel kan ontstaan rondom je menstruatie of tijdens een zwangerschap. Door een toename van hormonen worden de talgklieren in het gezicht, op de borst en de rug groter en kunnen er rode plekjes ontstaan.

PLCE vrouw

Pluspunten van de P-CL-E crème

  • P-CL-E crème is perfect als dagcrème maar óók als voedende nachtcrème te gebruiken. 2 in 1 dus!
  • P-CL-E brengt de huid weer in balans. Het neutraliseert schadelijke invloeden van buitenaf en ondersteunt het natuurlijk herstellende vermogen van de huid.
  • De crème is verzachtend en biedt je huid een intensieve hydratatie.
  • Bijzonder weldadig en verzorgt intensief, waardoor de huid weer in conditie komt en comfortabel en glad aanvoelt.

Meer P-CL-E producten

We hebben de P-CL-E fans blij gemaakt door het assortiment uit te breiden naar een P-CL-E Fluïde met een lichtere textuur, een P-CL-E serum voor een extra boost voor onder je dag- of nachtcrème en de P-CL-E olie. Dit is een huidolie met een unieke samenstelling van natuurlijke oliën die de huid voedt en beschermt.

Wist je dat?

  • De P-CL-E crème vitamine E en natuurlijke huideigen glycoproteïnen bevat die het natuurlijk herstellend vermogen van de huid stimuleren?
  • De letters van P-CL-E staan voor de werkzame ingrediënten Proteïnen, Collageen & Vitamine E?
  • Veel vrouwen de P-CL-E crème enkel ‘s nachts gebruiken als intensief herstellende verzorging?
  • Je P-CL-E crème dagelijks kunt gebruiken maar ook als tijdelijke kuur als je huid wat extra’s nodig heeft?
  • De P-CL-E crème nóg beter werkt als je het serum en de crème of fluïde samen gebruikt?
  • De P-CL-E CC-Fluïde een perfecte vervanging is voor je foundation of concealer?
  • De P-CL-E crème voor de man heerlijk verzorgend is na het scheren als aftershave?
  • De natuurlijke oliën in de P-CL-E olie de huidteint en huidelasticiteit verbetert?
  • De P-CL-E crème ook in een 15ml tube variant verkrijgbaar is zodat je ‘m altijd in je handtas kunt meenemen? Zo heb je ‘m dus altijd binnen handbereik op de momenten dat je huid het nodig heeft.
  • Het P-CL-E serum als een extra boost voor je huid kunt inzetten omdat alle werkzame ingrediënten in dubbele concentratie aanwezig zijn?
  • De P-CL-E olie zelfs helpt om de zichtbaarheid van littekens en striae te verminderen?
  • De P-CL-E olie geschikt is voor lichaam en gezicht?
  • Je de P-CL-E crème gewoon een keer moet proberen? 😉

Wat vinden vrouwen van de P-CL-E crème?
Je hebt er misschien wel eens van gehoord via je moeder, vriendin, zus, collega of buurvrouw. Of misschien ben je zelf al een trouwe gebruiker. Ben je nieuwsgierig naar ervaringen van onze gebruiksters?? Bekijk hier de recensies over P-CL-E crème, P-CL-E Serum, P-CL-E Fluïde, P-CL-E olie of de P-CL-E CC-Fluïde.

Els

Waar staan de letters P CL E voor?

Biodermal

Hallo Noor, Vervelend dat de geur niet bevalt! Je zou dit als klacht kunnen melden bij onze Huidlijn. Deze is gratis te bereiken op 0800-2463376. Groetjes het Biodermalteam

Noor smeulders

Fijne crème..jammer dat hij zo "stinkt"! Is het niet mogelijk een geurtje aan de crème toe te voegen? Vind de geur echt heel onaangenaam! De getinte variant daarentegen ruikt heerlijk!

Bea de Kort

15 jaar geleden gebruikte ik 2 jaar lang jullie PCLE creme, ik dacht, als die goed is voor littekens = celvernieuwend, dan ook voor mijn huid. Daarna ben ik overgestapt op Environ. Een maand geleden wilde ik weer eens voor een jaartje overstappen op Biodermal en kocht de dag- en nachtcreme, PCLE-oogcreme, PCLE-serum en de normale PCLE creme, Deze laatste viel mij erg tegen. Volgens mij is de structuur/samenstelling veranderd, hij voelt niet lekker aan, trekt niet makkelijk in de huid terwijl dat vroeger wel zo was. Vraagje: Is jullie normale PCLE creme gewijzigd qua samenstelling? Ik heb een aantal jaren geleden zelf de cursus gelaatsverzorging in België gevolgd om te weten hoe je de ouder wordende huid het beste kunt verzorgen. Daar leerden we hoe je goede cremes kunt herkennen. De pot PCLE creme die ik onlangs in België kocht voldeed niet aan mijn verwachtingen. Jammer, want de andere cremes wel. Bea de Kort, Brasschaat, Belgie

Biodermal

Beste Marie Joséé, De houdbaarheid verschilt per product. Op de verpakking van Biodermal producten is te vinden hoelang het product na openen houdbaar is. Het is een symbool van een potje met geopend deksel, waarin bijvoorbeeld 12M (12 maanden houdbaar na opening product) of 6M (6 maanden houdbaar na opening product) staat. Vriendelijke groet, Biodermal

Marie Josée Maessen

Hoeveel % houdbaarheid gebruiken jullie?

H Rijnsburger

Ik gebruik zeker al 20 jaar de pcle creme en de dagcrème. Ben heel tevreden, vindt wel dat de pcle tube na de nieuwe verpakking 2 minpunten heeft.Het randje van de dop laat los en de crème is moeilijker uit de tube te krijgen, lijkt wel dikker.

J.M. van Schip Vasse,

Ik gebruik zeker al vijfendertig jaar biodermal,vroeger was het altijd body lotion Tegenwoordig 60+ gezichtscrème voor dag en ook voor de nacht.

Plaats je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Privacy Statement   |  

Cookie-instellingen

  |   © Biodermal

Online kopen

Offline kopen