Categorie

Anti Age

De huid begint rond het 30e levensjaar de eerste tekenen van veroudering te vertonen. De celdeling verloopt trager en de aanmaak van jonge elastische weefsels neemt af. Wil je vroegtijdige huidveroudering voorkomen? Stimuleer dan de natuurlijke werking van de huid met een Anti Age product mét SPF.

Anti Age

Producten

Waarom Anti Age?

Een jonge huid is rijk aan collageen, elastine en hyaluronzuur. Naarmate we ouder worden, veroudert de huid door afname van deze drie componenten. Overmatige blootstelling aan de zon, roken, stress en een ongezonde levensstijl kunnen dit proces versnellen. Hierdoor kunnen verschijnselen van huidveroudering ontstaan:

  • De huid verliest elasticiteit en wordt slapper.
  • Op je voorhoofd, rond de ogen en in de hals kunnen rimpels ontstaan.
  • De huid is minder egaal en vertoont vlekjes en onregelmatigheden.

Vanaf welke leeftijd moet ik Anti Age producten gaan gebruiken?

Anti Age producten bevatten ingrediënten die de zichtbare gevolgen van huidveroudering helpen verminderen en het ontstaan van nieuwe rimpels vertragen. Wanneer de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar worden is per persoon verschillend. Afhankelijk van persoon, leeftijd en levensstijl. Over het algemeen begint de huid rond het 30e levensjaar de eerste tekenen van huidveroudering te vertonen. Start daarom vanaf je 30e al met het verzorgen van je huid met Biodermal Anti Age 30+ dag– en nachtcrème.

30-39 jaar

Vanaf je 30e levensjaar begint je huid haar elasticiteit te verliezen. Fijne lijntjes en rimpels kunnen ontstaan, met name in het gebied rondom de ogen en het voorhoofd. De celvernieuwing vertraagt de stevigheid van de huid.

40-49 jaar

De cel-activiteit vermindert rond je 40e jaar met ongeveer 30%. Het bindweefsel verliest aan stevigheid en je huid wordt wat slapper. Dat zie je vooral van de mond naar de kaaklijn en vanaf het voorhoofd naar de oogleden. Omdat de huidcellen minder goed in staat zijn om vocht vast te houden, verliest de huid ook aan volume. In deze leeftijdsfase ontstaan er diepere rimpels en lijntjes.

50-59 jaar

Rond ons 50e levensjaar begint de menopauze. Als gevolg van de afname van oestrogeen wordt de huid droger, doffer en dunner. De huid verliest aan elasticiteit en rimpels ontstaan sneller.

60+

Vanaf je 60ste levensjaar begint het gezicht haar contouren en volume te verliezen. De huid kan er dof gaan uitzien en onvolmaaktheden vertonen. De huid oogt minder vitaal en stralend. Een voedende crème is daarom belangrijk.

Super tevreden. Trekt snel in. Geen vettig gevoel. Maar wel een heerlijke zachte huid. En dat met een paar druppels 's morgens en 's avonds. Ik ben fan!

Sandy over Renewing Face Oil

Tips

Gebruik zonverzorging

Gebruik altijd een zonbeschermingsproduct als je langer dan 15 minuten achtereenvolgens in de zon bent. Zon is de nummer één veroorzaker van huidveroudering.

Niet te veel fronsen

Ontspan je gezicht! Door veel te fronsen worden de spieren in het voorhoofd aangespannen, wat de kans op het ontstaan van fronsrimpels vergroot.

Let op je voeding!

Let op je voeding. Voedingsmiddelen met een hoog suikergehalte kunnen het huidverouderingsproces beïnvloeden. Er zijn gelukkig genoeg alternatieven die een positieve invloed op de huid hebben zoals vette vis, noten, groenten en fruit rijk aan vitamines en antioxidanten.

Verzorg je handen

Onze handen verraden onze ware leeftijd. Verzorg je handen daarom goed en vergeet niet, ze op een zonnige dag herhaaldelijk in te smeren met een SPF-beschermingsfactor die beschermt tegen zowel UVA als UVB straling.

Anti Age producten van Biodermal

  • Anti-Age dagcrème en nachtcrème zijn speciaal ontwikkeld om de eerste tekenen van huidveroudering en rimpels tegen te gaan.
  • Anti-Age oogserum beschermt de dunne en kwetsbare huid rondom de ogen en helpt daarmee tekenen van vroegtijdige huidveroudering voorkomen.
  • Renewing Face Oil is een intens voedende en verzachtende olie, rijk aan natuurlijke oliën, Q10 en vitamine E voor een stevige huidbarrière.

Hoe weet ik welke Anti Age product ik het beste kan gebruiken?

De huid kent op iedere leeftijd andere behoeften. Daarom heeft Biodermal voor iedere leeftijd een Anti Age product; deze sluiten perfect aan bij de behoeften van je huid op een bepaald moment. Afhankelijk van persoon, leeftijd en levensstijl heeft de huid andere behoeften.

Anti Age 30+: aanbevolen leeftijd vanaf 30 jaar
Anti Age 40+: aanbevolen leeftijd vanaf 40 jaar
Anti Age 50+: aanbevolen leeftijd vanaf 50 jaar
Anti Age 60+: aanbevolen leeftijd vanaf 60 jaar
Anti Age 50+ serum: aanbevolen voor 50+ & 60+
Renewing Face Oil en Oogserum: voor alle leeftijden

De aanbevolen leeftijd is slechts een indicatie. Ben je tevreden over een product, dan kun je deze natuurlijk gewoon blijven gebruiken.

Privacy Statement   |  

Cookie-instellingen

  |   © Biodermal

Online kopen

Offline kopen