De 6 winnaars van het – zo moeder zo dochter naturel mooi – kerstpakket!

Biodermal

12 december 2016 | 4:30

Op Facebook en Instagram hebben we onze fans gevraagd om de moeder-dochter band toe te lichten door het delen van een #zomoederzodochter gezicht verzorgingstip. Onwijs bedankt voor de super leuke foto’s en goeie “moeder” of “oma” tips die jullie hebben gedeeld. We hebben uit alle mooie tips, en het waren er heel veel, 6 personen geloot die het Biodermal Naturel Mooi kerstpakket hebben gewonnen. Hieronder de moeder-dochter tips van de winnaars.

Tips van de winnaars

1. Floor Kosterink: “De beste tip vond ik eigenlijk vooral gezeik he mam Katinka? Zoals mijn moeder altijd zei: “Floor haal je make-up er nou eens af als je gaat slapen. Niets is belangrijker dan je gezicht goed reinigen!” Koppig als ik was deed ik dat natuurlijk niet. Na een tijdje toch maar besloten (zoals altijd) het advies van mam op te volgen!! +dag- en nachtcrème niet te vergeten thanks mutti! #zomoederzodochter”

2. Wanda Berg:” Wat een geweldige kans doe graag mee voor mijn lieve moeder en mezelf #zomoederzodochter mijn moeder gebruikte vroeger al Biodermal dat heeft ze mij al vroeg geleerd. En elke ochtend een paar glazen water drinken voor een stralende huid doet ook wonderen dat is de beste tip die ik van haar heb gehad. Hopelijk mag ik een mooi Biodermal kerstpakket voor ons winnen dan raken wij van blijdschap buiten zinnen”

3. Lya Akkerman: “Ga nooit te ruw met je huid om en gebruik de juiste producten die bij jouw huid passen. 53 vs 85 need I say more”

Lya Akkerman

4. Christel Keij: “Mijn moeder geeft mij altijd meerdere tips. Dat begon al in de pubertijd, tandpasta smeren op je pukkeltjes! En je huid ’s morgens en ’s avonds verzorgen met dag & nacht creme. Bodylotion gebruiken anders droogt je huid uit en verouderd je huid sneller! Niet te lang in de volle zon! Etc etc (Mijn moeder is inmiddels 65 en dat zou je haar absoluut niet geven!)”

Christel Keij

5. Annette van Ketel:: “Mijn moeder heeft me geleerd om niet te bezuinigen op verzorgingsproducten en neem tijd voor ontspanning; zonder schaamte met een heerlijke maskertje en een theetje op de bank. Dubbele hydratatie! Lach en geniet, zorg goed voor je lichaam en straal van binnen uit! En de belangrijkste: leef met de dag en zorg dat je elke avond de dag afsluit met een glimlach naar jezelf.”

6. Jagaira Hagendijk-de Jong: “De beste tips die ik ooit heb gekregen van mijn moeder voor een mooie huid: Drink voldoende water, verzorg je gezicht en nek met een verzorgde crème en ga nooit naar bed met je make-up dus goed reinigen voor het slapen gaan. En de beste tip; hou van jezelf want ‘echte schoonheid’ komt vanbinnen uit”

Jagaira Hagendijk-de Jong

Welke rimpelvorming kan je verwachten per leeftijdscategorie?

Naarmate je ouder wordt, wordt de huid onvermijdelijk slapper en verschijnen de eerste rimpels. Wat kunnen moeder en dochter ongeveer verwachten?

  • 20-25 jaar: een gladde en stevige huid
  • 25-40 jaar: de eerste tekenen van huidveroudering
  • 40+ jaar: snelle veroudering door volume verlies
  • 50+ jaar: minder elasticiteit en meer rimpels
  • 60+ jaar: verlies van volume en contouren

Hierbij nogmaals een willekeurige selectie van #zomoederzodochter #naturelmooi foto’s met unieke tips van onze fans. Klik op de foto voor de tips op Facebook.

Ga nooit zonder goede bescherming de zon in met je gezicht!

Sandy Bisschops

Mijn oma zegt altijd: “je glimlach is de mooiste make-up”. Haar tip is lach elke dag.

Charlene Huisman

De tip die wij generatie op generatie doorgeven, geen foundation, veel lachen en dan straal je vanzelf (71,51,28,5)

Sharon Den Hoedt

Doe vooral waar je je lekker bij voelt, zolang jij je goed voelt, straal je dat uit, en dan ben je mooi 🙂

Demi Katey Kirsten Lieuwma

Leef gezond zorg goed voor je binnen en buitenkant.

Petra Bokhout-Ouwens

PCLE crème en op advies van mijn dochter Brenda litteken crème.

Els Brehler-Heuvel

Tiffany over de Littekencrème


“Deze creme gebruik ik nu iets minder dan 2 maanden voor een groot litteken in mijn gezicht; meteen begonnen met 2x per dag smeren nadat de hechtingen eruit waren en het bevalt super.! Het litteken zie je minder worden en het voedt de huid goed.
Meerdere mensen in mijn omgeving raden deze crème aan en ik zelf zeker ook! ”

Gewoon geen makeup gebruiken en n crempje opsmeren, he mam dan blijf je er uit zien als 20

Denise Van de Weerdt

Veel water drinken en lachen

Kim Niemeijer

Je huid Altijd reinigen met de juiste producten!!

Nikita Rijk

Niet te veel basis make-up… laat je eigen huid ademen

Jill Snijders Barenbrug

Gebruik elke dag biodermal!

Saskia Wilko de Groot-Bijmolt

Dus 1 goede tip: Géén rimpeltje of wal……..gebruik biodermal 🙂 🙂 🙂

Orpa Beli

De beste tip van oma… goed reinigen en elke avond crème smeren!!

Angelique de Win

Het allerbelangrijkste is dat je ALTIJD je huid goed schoonmaakt voor t slapengaan en heel veel lachen dan komt t helemaal goed

Lizan Van de Kerkhof

Veel water drinken, goed reinigen, goed insmeren, veel lachen en genieten van het leven! Toch Mam?

Ellen Blom

De beste tip van mijn moeder is oogmake-up verwijderen met smeerboter.

Eefje van Ostaden

De huid goed reinigen! En elke dag en nacht een goede creme aanbrengen

Annelies de Waard
Wil je wekelijks op de hoogte worden gehouden van alle tips&tricks en relevante informatie over huidverzorging? Klik op onderstaande “like-knop” en blijf ons volgen op Facebook.

Anti Age Ervaringen Biodermal

Lees ook

Reacties