Test & Tell: een fluweelzacht fris gezicht

Anouk, wat vind je van de Biodermal P-CL-E creme en Anti Age cc creme?

Naam: Anouk van der Meer
Woonplaats: Den Haag
Leeftijd: 34
Beroep: Mediamanager in de sport

Huidtype

Ik heb, zoals ze dat met een mooi woord noemen, een gecombineerde huid. Bepaalde delen zijn wat vettig (neus), andere delen juist heel droog (voorhoofd). En, hier en daar verschijnen de eerste rimpels en pigmentvlekken. Ik kom er dus steeds meer achter dat een goede huidverzorging steeds belangrijker wordt. Daar waar ik vroeger nog weleens een monstertje van het een of ander op mijn gezicht smeerde, vind ik een compleet en gebalanceerd huidverzorgingspakket nu een must.

Testimonial_05

De test

De volgende producten ga ik testen:
P-CL-E Crème (als dag- en nachtkuur als extra ondersteuning)
• Anti Age CC Crème SPF 15 (voor de afwerking)
Hoe gaat mijn huid eruitzien als ik dit samen gebruik? Wat gebeurt er met die gecombineerde droge/vette huid?

Hoe gezond ik ook leef met goede voeding en veel water drinken. Een gezicht tekent nu eenmaal. Zeker door drukte op werk, privé en meer. En helemaal nu de Olympische Spelen volop aan de gang zijn tot diep in de nacht. De afgelopen dagen pak ik steevast te weinig uurtjes slaap, omdat ik vaak toch nog even net die ene wedstrijd wil afkijken, terwijl het eigenlijk al te laat is, en ja, dat laat zijn sporen achter. Hoog tijd, om na het zoveelste sportavondje – met jawel, dat dan weer wel, gezonde oranje snacks – mijn nachtcrème op te smeren.

Testimonial_06

P-CL-E Crème als nachtcrème
Nadat ik mijn make-up er met een reinigingsdoekje (ai, sorry Biodermal) vanaf heb gehaald, heeft mijn blote billen-gezicht behoefte aan een goede vochtregulerende nachtcrème. Met name mijn voorhoofd voelt echt uitgedroogd. De crème, in een overigens iets te zwaar gevaarlijk glazen potje, voelt verkoelend, is best vet en ruikt heerlijk: Lelietjes van Dalen denk ik te herkennen. Mijn gezicht neemt de rijke crème welkom in ontvangst. Bedtime it is! De volgende ochtend voel ik een fluweelzacht fris gezicht.

P-CL-E Crème als dagcrème
Ik wil mijn frisse gezicht graag zo lang mogelijk behouden en door de P-CL-E crème ook als dagcrème op mijn gezicht te smeren, lijkt het alsof ik een soort beschermlaagje dan wel masker opbreng, waardoor dit gevoel inderdaad in stand blijft. Deze beschermcrème is enigszins zwaar om aan te brengen maar wel makkelijk uitsmeerbaar, dat vind ik fijn. Het bevestigt het masker/laagjesgevoel en dat geeft me een zeker gevoel, omdat ik het idee heb dat daardoor mijn gezicht heel de dag mooi in plooi zal blijven in plaats van moe en uitgezakt na een dag werken. De crème geeft weer een frisse boost. Mijn gezicht voelt nu door de crème zacht maar stevig, fris en daarnaast ook alert.

Biodermal_Testimonial_Header

Anti Age CC Crème SPF 15
Nog even mijn make-up op doen en dan ben ik echt klaar. Dit keer met de Anti Age CC Crème met SPF 15 (ik heb de medium gebruikt). Niet alleen zit er een beschermingsfactor in, ook heeft het een tintje, waardoor het (zeker ook door de structuur) aanvoelt als een foundation en ook als zodanig uitsmeert. Echter, mijn gezicht neemt deze crème snel op, waardoor er een gebronsde glans achterblijft. Het handzame tubetje gaat gelijk in mijn toilettas die in mijn handtas zit. Die moet ik bij me hebben! En nu hup, naar mijn werk. Laat die drukke werkdag maar komen!

Hoe bleef mijn gezicht er uiteindelijk heel de dag uitzien? Ondanks dat ik me later in de middag wat vermoeid voelde door de weinige uurtjes slaap was de aanblik in de spiegel verrassend positief! En mijn huid zelf voelde nog steeds zacht en sterk! Inmiddels is het een vast ritueel geworden en kan ik het iedereen aanraden.

Nelly Bruijs

Hallo beste lezers, ik ben een vrouw van 64 jaar (jong) en gebruik sinds 35 jaar de producten van Biodermal met name de PCLEcreme omdat ik na veel hormonale ongemakken een vale, vlekkerige huid kreeg met ook al de nodige pigmentvlekken Ik ben toen begonnen met de PCLE dag en nachtcreme en een aantal keren per week met de pigmentcreme, sinds 15 jaar ben ik nu aan het smeren met de Anti Aging creme, ik gebruik voor mijn reuma erg zware medicatie waardoor mijn gezichtshuid erg veel te lijden heeft maar dit door het zeeeer goede product PCLE, niet te zien is....nog steeds een stralende huid. Voor mij komt er nooit meer iets anders in huis, alleen nog maar Biodermal. Mijn dochter en schoondochter van beiden in de 30 zijn het op aanraden van mij ook gaan gebruiken en zijn meer dan tevreden......chapeau Biodermal.

Petra

PCLE crème gebuikt ik al 25 jaar ,zal niet meer zonder kunnen ,waar ik heen ga me PCLE crème gaat mee

Plaats je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Cookie-instellingen

  |   © Biodermal

Online kopen

Offline kopen