Reiniging

Goede gezichtsverzorging begint met een schone huid. Het gezicht reinigen is een essentiële eerste stap binnen huidverzorging. Alleen een schone huid is immers in staat om de werkzame stoffen goed op te nemen uit huidverzorgingsproducten, zoals een crème, serum of olie.

Producten

Waarom je gezicht reinigen?

Je gezicht reinigen is de eerste stap in een goede huidverzorging. Gedurende de dag en de nacht ontstaan verontreinigingen op de huid in de vorm van stof- & vuildeeltjes, make-up, zweet, talg en dode huidcellen. Wanneer de huid niet goed gereinigd wordt, ontstaan verstopte poriën, pukkeltjes, irritaties of een doffe teint. Water alleen verwijdert verontreinigingen niet voldoende, het lost vetdeeltjes niet goed genoeg op en is niet in staat make-up goed te verwijderen. Dit kan voor verstopping van de talgklieren zorgen.

 

Reinig het gezicht 2x per dag:

  •  ‘s Ochtends: je huid scheidt gedurende de nacht afvalstoffen af, waardoor je wakker wordt met transpiratie- en talgresten op je gezicht.
  • ‘s Avonds: Ook is ’s avonds is gezichtsreiniging belangrijk omdat je huid gedurende de dag vuil opneemt, maar ook vanwege make-up en dode huidcellen.
    Belangrijk hierbij is om een gezichtsreiniger te gebruiken die de huid niet alleen goed reinigt maar ook de natuurlijke beschermlaag van je huid in balans houdt. Deze beschermlaag heeft een barrièrefunctie die gemakkelijk verstoord kan raken door een te agressief reinigingsproduct.

"Ik wil niets anders meer. Het ruikt heerlijk en maakt mijn gezicht echt goed schoon. "

Marieke over Face wash

Tips

Gebruik de Biodermal Reinigingslotion ná het reinigen met de Face Wash, Reinigingsmelk of Reinigingsmousse. Deze toner kan de laatste restjes cleanser weghalen en hydrateert, kalmeert en verzacht de huid.

Heb je last van een gevoelige of droge huid? Gebruik dan alleen ’s avonds een gezichtsreiniger en fris ’s morgens je gezicht op met alleen water.

Gerelateerde producten

Biodermal Face wash wordt beoordeeld met 5 sterren door onze gebruikers

Producten voor gezichtsreiniging

Biodermal biedt verschillende reinigingsproducten, die aansluiten bij persoonlijke voorkeur of huidtype. Zo zijn er producten die je met en zonder water afspoelt en met of zonder wattenschijfjes gebruikt. Biodermal biedt zowel een Reinigingsmelk, Reinigingslotion, Reinigingsmousse, als Face Wash. Ook bieden we een Face Gel en Micellair water voor de meer gevoelige huid. Specifiek voor het verwijderen van oog make up is er een Oog make-up remover. Voor ieder wat wils!