Handcrème

Een hydraterende handcrème helpt bij het verzorgen van droge handen. Vooral bij koud weer kun je last krijgen van droge handen. De Biodermal Handcrème met vochtinbrengende bestanddelen en natuurlijke Canola-olie maakt je handen weer zacht en soepel.

Producten

Waarom gebruik je een handcrème?

De huid van je handen is zeer dun en komt met heel veel in contact, waardoor deze huid heel kwetsbaar is. Je handen worden hierdoor sneller aangetast en kunnen daardoor snel droog worden. Door het gebruik van een vochtinbrengende handcrème wordt er een laagje op de huid gevormd. Hierdoor wordt verdere uitdroging van de huid tegengegaan en herstelt de huid sneller. Een droge huid maakt in principe zelf nieuwe vetten aan om de huidbarrière te herstellen, maar door het gebruik van een handcrème kun je dit proces versnellen.

Wat zijn de oorzaken van droge handen?

Droge handen ontstaan doordat de huidbarrière van de huid wordt aangetast door bijvoorbeeld kou, wind, UV-straling, droge lucht of door de vele aanrakingen gedurende de dag. Vooral in de winter, als de temperaturen dalen, krijgen veel mensen droge handen en is het fijn om een handcrème te gebruiken.
Ook water en zeep beïnvloeden de huid. Ze reinigen de huid, maar verwijderen ook de aanwezige huidvetten waardoor de huidbarrière wordt beschadigd.

De werking van Biodermal Handcrème

Biodermal Handcrème bevat een essentiële olie voor droge handen: Canola-olie. Deze olie hydrateert en voedt de huid intensief. Daarnaast zit er vitamine E in de Biodermal Handcrème die de huid helpt te beschermen tegen invloeden van buitenaf. De vochtinbrengende handcrème van Biodermal maakt je handen zacht en soepel, hydrateert de huid 24 uur lang, is geschikt voor alle huidtypen en trekt snel in.

TIPS

Hoe vaak smeer jij een handcrème op je handen?

Wij raden aan om meteen na het wassen van je handen een handcrème op te smeren. Zo voorkom je verdere uitdroging van de huid door water en zeep

Fan van nagellak?

Voorkom droge handen door nagellak te verwijderen met een acetonvrije nagellakremover.

Heb je een grote schoonmaak op de planning staan?

Wees verstandig en draag handschoenen om je handen te beschermen tegen de schadelijke stoffen in schoonmaakmiddelen.

Gerelateerde producten