Huidtype

Normale huid

Een normale huid voelt zacht en soepel aan en heeft een gelijkmatige, matte glans. Ondanks dat de huid geen problemen heeft is een juiste huidverzorging van belang om je gezicht in balans te houden en huidveroudering en rimpels tegen te gaan.

Hoe herken je een normale huid?

• De huid voelt zacht en soepel aan en heeft een gelijkmatige, matte glans.
• De poriën van de huid zijn weliswaar zichtbaar, maar niet verwijd.
• Bij een normale huid is er sprake van een goede doorbloeding en de vet- en vochtverhouding zijn met elkaar in evenwicht.

Hoe kun je een normale huid het beste verzorgen?

Verzorging van de huid is een combinatie van een goede reiniging en een op jouw huidtype afgestemde verzorging. Een schone huid is beter in staat om de werkzame stoffen uit verzorgende crèmes op te nemen. Naarmate de huid ouder wordt zal de normale huid droger worden en vragen om wat meer specifieke Anti Age verzorging. Ook kan de normale huid afhankelijk van de seizoenen meer behoeften krijgen aan intensievere hydratatie en voeding.

Hoe krijg je een mooie huid?

Een mooie huid krijg je door je huid goed te verzorgen. Reinig je huid minimaal 1 keer per dag met een milde reiniger en smeer je ‘s ochtends en ‘s avonds in met een dag- en nachtcrème die past bij je huidtypen en leeftijd.

Reiniging van de gezichtshuid

Goed én mild reinigen is essentieel voor een mooie en krachtige huid. Voor een goede reiniging zijn er verschillende producten geschikt voor de normale huid. Biodermal heeft een ruim assortiment gezichtreinigers. Kies jij liever een Face wash of een Reinigingsmousse? Speciaal voor de dagelijkse reiniging van een volwassen huid met oneffenheden is er de Skin Renewing Cleansing Mousse. Er is voor ieder wat wils als het gaat om het reinigen en verfrissen van de gezichtshuid. Voor het verwijderen van make-up resten is de Oog make-up remover goed geschikt.

Gebruik hem altijd! Smeert goed en nooit een allergische reactie. Mijn huid voelt zacht aan. Makkelijk in één pot voor dag en nacht.

Barbara over de Dag- & Nachtcrème

Tips

Reinig 2x per dag je gezicht

Reinig je gezichtshuid zowel in de ochtend als avond. Zo worden make-up resten en dode huidcellen verwijderd, maar ook het zweet en talg dat je huid zowel overdag als ‘s nachts vormt. Vergeet daarbij ook de huid rondom je oren en hals niet!

Gebruik een 2-in-1 product

Als je het gemak van één crème voor zowel overdag als ’s nachts wenst dan is een 2-in-1 product zoals Biodermal Dag & Nachtcrème zeer geschikt.

Blog

Donkere kringen onder je ogen? Dit kun je er tegen doen!

Donkere kringen onder je ogen? Dit kun je er tegen doen!

Het is een van de meest bekende cosmetische ‘problemen’ waar zowel mannen als vrouwen mee te maken hebben; donkere kringen […]

Lees dit artikel

Een egale huid, hoe krijg je die?

Een egale huid, hoe krijg je die?

Iedereen heeft het weleens: puistjes, onzuiverheden, vergrote poriën en mee-eters op het gezicht. Je kunt ervoor kiezen om dagelijks foundation […]

Lees dit artikel

Verzorgingsproducten voor de normale huid

De verzorgingsproducten van Biodermal zijn zo samengesteld dat de natuurlijke kracht van de huid wordt ondersteund en beschermd.
– Voor de reiniging van de huid biedt Biodermal verschillende reinigingsproducten die geschikt zijn voor alle huidtypen. Bijvoorbeeld een Reinigingsmousse of Face wash om te reinigen met water. Alle reinigers in ons assortiment zijn geschikt voor alle huidtypen. Voor het verwijderen van make-up resten is met name de Biodermal Oog make-up remover en het Micellair water zeer geschikt.
Biodermal Dag & Nachtcrème is een 2-in-1 product en zeer geschikt voor de normale huid. Het is een effectieve, rijke crème die de verzachtende eigenschappen van een dagcrème met de voedende en regenererende eigenschappen van een nachtcrème combineert.
Biodermal Skin Purifying Dag Gel-crème is een frisse gel-crème speciaal ontwikkeld voor een volwassen huid met onzuiverheden en oneffenheden. De combinatie van effectieve ingredienten hydrateert de huid intensief, vermindert een glimmende huid en herstelt de vochtbalans.
Biodermal Pure Balance Skin Refining Nachtbalsem is een verzorgende crème speciaal ontwikkeld voor een volwassen huid oneffenheden. De combinatie van effectieve ingrediënten verbetert de huidtextuur en exfolieert de huid op milde wijze.

Privacy Statement   |  

Cookie-instellingen

  |   © Biodermal

Online kopen

Offline kopen