Nachtcrème

Om je huid in goede conditie te houden is een goede bescherming en verzorging belangrijk. Bij een dagelijkse verzorging wordt zowel een dagcrème als een nachtcrème aangeraden. De nacht is voor je een huid een periode van herstel. Biodermal heeft verschillende nachtcrèmes in het assortiment die de huid intensief voeden en herstellen tijdens de nachtrust.

Producten

Waarom een nachtcrème gebruiken?

De nacht is voor je een huid een periode van herstel. ‘s Nachts is je celregeneratie het hoogst, wat belangrijk is voor een goed herstel van de huid. De juiste nachtcrème ondersteunt dit natuurlijke proces en voedt en hydrateert de huid zodat je weer goed voorbereid de volgende dag kunt beginnen.

Wat is het verschil tussen een dag en nachtcrème?

Er zijn geen grote verschillen tussen een dag en nachtcrème. Het verschil in de verzorging voor dag en nacht van Biodermal zit met name in de textuur van de crème. De textuur van een nachtcrème is rijker en voller dan die van een dagcrème. Daarnaast bevat een nachtcrème een andere combinatie van ingrediënten dan een dagcrème; een crème voor ‘s nachts bevat bestanddelen die bijdragen aan natuurlijk huidherstel gedurende je nachtrust. Een dagcrème bevat daarnaast vaker een SPF factor tegen schadelijke zonnestraling, terwijl deze toevoeging uiteraard overbodig is in de slaapkamer. Geen gedoe? Je kunt er ook voor kiezen om een dag & nachtcrème in één te gebruiken voor zowel ‘s avonds als ’s ochtends.

"Heerlijke crème, niet vet wel voedend. Mijn huid voelt veel beter aan en ziet er ook frisser uit."

Sabine over de Anti Age 60+ nachtcrème

Tips

Hydrateer je huid

Het belangrijkste doel van een nachtcrème is hydratatie en herstel van de huid. Om huidveroudering te voorkomen kan een Anti Age nachtcrème zorgen voor extra herstel tijdens de nacht.

Kies de juiste creme

P-CL-E crème en P-CL-E fluïde zijn beide zowel als dag- én nachtcrème te gebruiken. Liever een lichtere variant overdag? Gebruik dán P-CL-E fluïde overdag en de P-CL-E crème voor ’s nachts.

Gerelateerde producten

Biodermal Anti Age 60+ Nachtcrème wordt beoordeeld met 5 sterren door onze gebruikers

Nachtcrèmes van Biodermal

Biodermal heeft verschillende nachtcrèmes in het assortiment die de huid intensief voeden en herstellen tijdens de nachtrust. • Omdat je huid op iedere leeftijd andere behoeften heeft, is er voor het herstel en verzorging van de ouder wordende huid een Anti Age nachtcrème 25+, Anti Age nachtcrème 40+, Anti Age nachtcrème 50+ en Anti Age nachtcrème 60+. Tevens hebben we een rijke en voedende Anti Age olie, rijk aan natuurlijke oliën en vitamine E & Q10 die als echte booster kan fungeren gedurende de nacht. • Speciaal voor de droge & gevoelige huid biedt Biodermal een nachtcrème die de huid weer zacht, soepel en ontspannen laat aanvoelen. • Om de vochtbalans te helpen herstellen heeft Biodermal een nacht gelcrème speciaal voor de vochtarme huid.