Over Biodermal

Natural mooi sinds 1975

Wij vinden dat elke huid haar eigen kracht heeft. Dat is al ruim 45 jaar onze basisgedachte. Kennis van de biologische processen van de huid werd in 1975 als vertrekpunt gekozen voor de ontwikkeling van onze producten. En deze expertise en ervaring gebruiken we nog steeds. Biodermal ondersteunt daarom de natuurlijke kracht van de huid en herstelt deze wanneer dat nodig is. Zo haalt Biodermal iedere dag het beste uit jouw huid naar boven. Voor een gezonde en mooie huid.

Drs. Schreuder
Biodermal. Naturel mooi dankzij effectieve huidverzorging.

Voor iedere huidbehoefte

Elke huid is anders en heeft sterke en minder sterke eigenschappen. Elke huid kan ook anders reageren op invloeden van buitenaf. Zo heeft iedere huid dus haar specifieke behoeften. Daarom ontwikkelen wij producten die aansluiten bij deze verschillende huidbehoeften. Zo helpt Biodermal ook jouw huid gezond en mooi te houden of te maken.

Biodermal Zonnebrand_Huidtypes
Wij geloven dat de huid naturel het mooiste is. We weten ook dat elke huid sterke en minder sterke eigenschappen heeft en anders reageert op invloeden van buitenaf.

Effectieve huidverzorging

Wij ontwikkelen onze producten zoveel mogelijk met ingrediënten die van nature al in de huid voorkomen. Deze effectieve en huideigen stoffen worden goed opgenomen door je huid en ondersteunen zo de natuurlijke beschermende werking en biologische processen.

Biodermal Pure Balance Huid
Al onze producten zijn daarom dermatologisch getest op huidtolerantie.

Dermatologisch getest

Bij de keuze van de ingrediënten voor onze producten besteden we veel aandacht aan het minimaliseren van de kans op huidirritaties of allergieën. Al onze producten zijn daarom dermatologisch getest op huidtolerantie.

Biodermal Effectieve Producten
Het ontwikkelen van effectieve en kwalitatieve producten staat bij Biodermal op de eerste plaats.

Duurzaam

Wij willen zo min mogelijk concessies doen voor dier en milieu. Daarom zijn al onze producten dierproefvrij, gebruiken wij zoveel mogelijk verpakkingen die je kunt recyclen en maken wij heel bewust geen gebruik van de UV-filters Oxybenzone en Octinoxate, die in verband worden gebracht met verbleking van het koraal.

Biodermal Ati Age 60+
Alle producten van Biodermal zijn proefdiervrij.

Proefdiervrije producten van Biodermal

Dankzij onze strenge kwaliteitscontrole en het ontwikkelen van producten volgens EU-wetgeving waarborgen wij de kwaliteit en veiligheid van onze producten. Alle producten van Biodermal zijn dan ook proefdiervrij. Dit betekent dat geen van onze producten is getest op dieren.

Privacy Statement   |  

Cookie-instellingen

  |   © Biodermal

Online kopen

Offline kopen