P-CL-E

90% van alle Nederlandse vrouwen geeft aan last te hebben van kleine huidproblemen of huidirritaties zoals een kwetsbare, gevoelige, onrustige of vlekkerige huid. Op die momenten kan de huid wel wat extra stimulans en ondersteuning gebruiken. Onze P-CL-E producten kunnen een oplossing zijn.

Producten

Veel voorkomende oorzaken van kleine huidproblemen

Kleine huidproblemen kunnen gemakkelijk ontstaan door stress, sterke schommeling van hormonen, slecht voedsel of blootstelling aan verschillende weersomstandigheden:

1. In de wintermaanden kan, door de gure wind en de droge lucht van de verwarming, je huid snel uitdrogen en er vlekkerig uitzien.

2. In de zomer kan UV straling de huid uitdrogen en kwetsbaar of gevoelig maken.

3. Stress of verandering van hormonen maakt de huid vatbaarder voor bacteriën, waardoor huidproblemen kunnen ontstaan.

4. Te veel suiker en vet voedsel kan ervoor zorgen dat de huid te veel talg produceert waardoor pukkeltjes en puistjes kunnen ontstaan.

5. Soms groeit een lichaamsdeel sneller dan de huid kan bijhouden. Dan kan er striae ontstaan. Bijvoorbeeld wanneer je zwanger bent of in de pubertijd zit.

Op momenten dat deze kleine huidproblemen ontstaan, kan de huid wel wat extra stimulans en ondersteuning gebruiken. Onze P-CL-E producten kunnen dan een oplossing zijn.

Dé oplossing voor kleine huidproblemen

Dankzij lichaamseigen werkstoffen en natuurlijke extracten wordt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid gestimuleerd. Het spoort de huid aan om zelf weer in actie te komen. Verder worden schadelijke invloeden van buitenaf geneutraliseerd zodat de huid op een natuurlijke manier weer in balans kan komen.

P-CL-E

P-CL-E is een optelsom van de in 40 jaar opgebouwde kennis over de biologie van de huid. P-CL-E is een zorgvuldig afgewogen en milde formulering o.b.v geselecteerde werkzame stoffen. De effectieve werking van P-CL-E is de afgelopen veertig jaar door honderdduizenden vrouwen ondervonden. Lees hier de reviews over P-CL-E Crème, P-CL-E OlieP-CL-E Serum, P-CL-E Fluïde of de P-CL-E CC-Fluïde.

Geschikt voor iedereen

P-CL-E is een multifunctionele crème die geschikt is voor alle huidtypen en zowel voor het gezicht als het lichaam gebruikt kan worden.

  • Perfect als dagcrème en als voedende nachtcrème te gebruiken.
  • De crème is verzachtend en biedt de huid een intensieve hydratatie.
  • Bijzonder weldadig en verzorgt intensief, waardoor de huid weer in conditie komt en comfortabel en glad aanvoelt.

P-CL-E is misschien wel het best bewaarde beauty geheim van Nederlandse bodem wat van moeder op dochter wordt doorgegeven. Een must voor ieder badkamerkastje.

"PCLE crème is rijke herstellende crème die echt wat met mijn huid doet. Ik gebruik het al jaren."

Linda over P-CL-E dagcrème

Tips

Volle crème voor de nacht

P-CL-E is een rijke crème. De volle textuur kan voor bepaalde huidtypen overdag wat vet aanvoelen en de huid ongewenst doen glimmen. Voor deze huidtypen adviseren wij de P-CL-E crème enkel ‘s nachts te gebruiken als intensief herstellende verzorging. Overdag ook P-CL-E? Probeer dan P-CL-E fluïde.

Gebruik P-CL-E serum na reinigen

Gebruik P-CL-E Serum direct na het reinigen van je gezicht zodat de werkzame ingrediënten de huid optimaal kunnen ondersteunen.

Een boost voor je huid

Gebruik P-CL-E als kuur, op de momenten dat je huid wat extra ondersteuning kan gebruiken. Met een tube van 15 ml heb je al een kuurtje in je handtas!

Biodermal P-CL-E crème wordt beoordeeld met 5 sterren door onze gebruikers

P-CL-E producten van Biodermal

De P-CL-E producten zijn geschikt voor de kwetsbare, droge of gevoelige huid die dagelijks óf tijdelijk wat exta ondersteuning kan gebruiken:

P-CL-E serum biedt al het goede van P-CL-E in een dubbele concentratie. Het luchtige en weldadige serum is een ware boost voor de huid, stimuleert de celvernieuwing en is verzorgend en probleemoplossend.

P-CL-E crème heeft een rijke textuur en is een hoogwaardige, effectieve huidcrème zowel geschikt voor gezicht als lichaam.

P-CL-E fluïde heeft al het goede van P-CL-E maar dan in een lichte, niet-vette textuur.

P-CL-E CC fluïde is een multifunctionele getinte dagcrème die de verzorgende en probleemoplossende werking van de P-CL-E fluïde combineert met huidteint corrigerende pigmenten voor een natuurlijke teint.

P-CL-E olie bestaat uit natuurlijke oliën. De unieke combinatie voedt en beschermt de huid. Bovendien helpt de olie de huidteint en -elasticiteit te verbeteren. Deze huidolie is geschikt voor gezicht en lichaam.