Egaliseer jouw huid met exfoliërend enzym

Biodermal

19 april 2019 | 1:05

Iedereen heeft het weleens: puistjes, onzuiverheden, vergrote poriën en mee-eters op het gezicht. Je kunt ervoor kiezen om dagelijks foundation of een pore-minimizer te gebruiken, alleen hierdoor lijkt je huid alleen egaler, maar is het niet echt. Wij geven hieronder tips voor het krijgen van een écht egale huid met een verfijnde huidtextuur, dag in dag uit, zonder dat je hiervoor foundation hoeft te gebruiken.

Wat is een egale huid?

Wanneer je geen last hebt van een onrustige huid met oneffenheden, spreken we van een egale huid. Je huid vertoont weinig tot geen onzuiverheden, zoals puistjes, vergrote poriën, mee-eters of rode bultjes. Maar ja; hoe krijg je zo’n mooie, egale huid?

Hoe krijg je een egale huid?

1. Egaliseer de huid door te exfoliëren

Vertoont jouw huid oneffenheden of onzuiverheden? Geen paniek. Exfoliëren is een effectieve methode om deze onzuiverheden of oneffenheden te verminderen. Reinig je huid tweemaal daags met de nieuwe  Biodermal Pure Balance Skin Renewing Cleansing Mousse.  Deze effectieve cleanser heeft een exfoliërende werking door toevoeging van een mild exfoliërend enzym en salicylzuur (BHA-zuur). Deze combinatie zorgt ervoor dat je je huid niet alleen effectief reinigt, maar ook op milde wijze dode huidcellen verwijdert. Hierdoor krijg je een meer egale en gladde huid met een verfijnde huidtextuur.

2. Gebruik een creme die hydrateert èn zuivert

Door je huid goed te hydrateren, verbeter je de vochtbalans van de huid. Hierdoor zal je huid er frisser uitzien. Naast hydrateren is het goed om de huid te zuiveren om zo te voorkomen dat de huid verstopt raakt.

Let daarom bij het kiezen van een crème op werkzame ingrediënten die de huid zowel hydrateren als zuiveren. Voorbeelden van hydraterende ingrediënten zijn hyaluronzuur en glycerine. Een werkzaam, zuiverend ingrediënt is bijvoorbeeld sarcosine. Sarcosine zorgt voor een minder vette huid, gaat onzuiverheden tegen en verfijnt de poriën.

Al deze werkzame ingrediënten zijn terug te vinden in de Biodermal Pure Balance Skin Purifying Dagcrème.

3. Verfijn de huidtextuur met enzymen

Zoals je hebt kunnen lezen is exfoliëren een effectieve methode om onzuiverheden tegen te gaan. Naast exfoliëren door het gebruik van een reinigingsmousse, zijn er ook crèmes die de huid exfoliëren middels een exfoliërend enzym. Een mild exfoliërend enzym verwijdert dode huidcellen en verbetert de huidtextuur en huidteint. Kortom; hét ingrediënt voor een egale en stralende huid.

De Biodermal Pure Balance Skin Refining nachtbalsem bevat exfoliërend enzym in combinatie met sarcosine en hyaluronzuur.

De nieuwe Pure Balance Skin Refining Nachtbalsem
voor een gladde en egale huid


– Intensieve hydratatie

– Gaat onzuiverheden tegen en verfijnt de poriën

– Matterende formule

Over Biodermal Pure Balance

De nieuwe Pure Balance serie van Biodermal is een huidverzorgingsserie speciaal ontwikkeld voor een gladde en egale huid. De serie bestaat uit 3 producten die op elkaar zijn afgestemd en samen zorgen voor een zichtbare en voelbare verbetering van de huidtextuur.

Start en eindig je dag met de Skin Renewing Cleansing Mousse met exfoliërend enzym en salicylzuur om onzuiverheden te verwijderen en je huid en poriën diep te reinigen en te verfijnen. De Pure Balance Skin Purifying Dagcrème is een frisse gel-crème en bevat het ingrediënt sarcosine dat onzuiverheden tegengaat en grove poriën verfijnt, zodat onzuiverheden minder zichtbaar zijn. Voor het allerbeste resultaat combineer je deze crème met de Pure Balance Skin Refining Nacht Balsem. Deze balsem bevat een mild exfoliërend enzym dat dode huidcellen van je huid verwijdert terwijl je slaapt. Zo sta je elke morgen op met een egale, gladde en stralende huid!

Wil je wekelijks op de hoogte worden gehouden van alle tips&tricks en relevante informatie over huidverzorging? Klik op onderstaande “like-knop” en blijf ons volgen op Facebook.

 

 

Lees ook

Reacties