Getinte dagcrème voor een gezond kleurtje

Het lekkere lente- en zomerweer komt er weer aan. En dat gaat zorgen voor een gezond kleurtje op je gezicht! Toch is het altijd even afwachten wanneer de zon echt doorbreekt. Maar waarom wachten als je in de tussentijd ook stralend de deur uit kunt stappen met een beetje hulp van één van onze Biodermal getinte crèmes?

Getinte dagcrème met corrigerende werking

Je kunt natuurlijk een zonnebank kuurtje doen of een zonvakantie boeken, maar je kunt ook kiezen voor een speciale dagcrème met een teint. De CC crèmes van Biodermal zijn speciaal ontwikkeld om naast de werking van een dagcrème ook de zichtbaarheid van oneffenheden, rimpels en pigmentvlekken te verminderen. CC staat bij Biodermal voor Care & Correct en corrigeert dus onder andere je huidskleur. Zo heb je ook op niet-zonnige dagen een gezond kleurtje op je gezicht! 🙂

Biodermal Anti Age CC crème

De Anti Age CC crème is er in 2 tinten; licht en medium. Het fijne aan deze getinte CC crème is dat hij parfumvrij is en SPF 15 bevat. De crème beschermt je tegen UVA & UVB straling en daarmee tegen de tekenen van huidveroudering. Heerlijk als aanvulling op de overige producten van de Anti Age lijn en geschikt voor alle leeftijden en huidtypen.

Henriette over Anti Age CC crème


“Buitengewoon mooie egaliserende crème. De kleur (licht) is prachtig en niet te oranje zoals de meeste CC crèmes. Overtreft de duurdere merken!”
Bekijk dit productLees meer reviews

Getinte crème met probleemoplossende werking

Naast de getinte Anti Age CC crèmes is er ook een luchtige fluïde met een kleurtje om de koude winterdagen door te komen.

Biodermal P-CL-E CC fluïde

De P-CL-E CC fluïde is het zusje van onze iconische P-CL-E crème en populair vanwege haar probleemoplossende werking. De P-CL-E fluïde met CC is de perfecte combinatie van ondersteuning bij huidproblemen en subtiele huidtint corrigerende pigmenten. De fluïde camoufleert kleine oneffenheden en roodheid, frist de huid op en geeft deze een natuurlijke, gezonde en egale kleur. Tegelijkertijd ondersteunt P-CL-E CC-fluïde het natuurlijk herstellend vermogen van de huid bij de meest uiteenlopende kleine huidproblemen, zoals een kwetsbare, gevoelige huid en een vlekkerige huid of veeleisende huid. Naast haar probleemoplossende werking past deze CC-fluïde zich aan iedere huidskleur aan door de licht-reflecterende pigmenten.

Deze CC-fluïde is perfect te combineren met een van onze dagcrèmes, zoals de Anti Age 30+ dagcrème of de droge en gevoelige huid dagcrème voor wat extra verzorging.

Biodermal P-CL-E fluïde wordt beoordeeld met 5 sterren door onze gebruikers

18 reviews, plaats zelf ook een review


Ben je toch meer van de zonnebank en zelfbruiners? Bekijk dan ook onze zonnebankcrèmes en onze Sun Kissed zelfbruiners!

Wil je wekelijks op de hoogte worden gehouden van alle tips&tricks en relevante informatie over huidverzorging? Klik op onderstaande “like-knop” en blijf ons volgen op Facebook.

Trees de Haan

Hallo medewerker, Ik gebruik al jaren biodermal maar de getinte CCL crème heeft een onaangename geur. Is hier wat aan te doen . Hoe lang kun je deze bewaren?

Biodermal

Hi Roos, helaas hebben wij geen samples van onze producten. Bij sommige drogisterijen kun je vragen of ze een beetje crème als tester willen meegeven.

Roos van leerdam

Heb al jaren Biodermal en heb ook de pcle crème wil wel de gekleurde eens proberen medium zijn daar monsters voor 🤔

Plaats je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Privacy Statement   |  

  |   © Biodermal

Online kopen

Offline kopen