After sun

Langdurige blootstelling aan zonlicht kan leiden tot uitdroging van de huid. Na het zonnen is het daarom belangrijk de huid goed te verzorgen en te helpen herstellen. Door de huid goed te hydrateren kun je je bruingekleurde huid bovendien langer behouden.

Producten

Hoe werkt After Sun?

Zonnen kan heerlijk zijn om je energie op te laden en je huid een gezond ogende bruine teint te geven. Teveel blootstelling aan UV straling kan echter leiden tot een verbande huid. Dit kan erg vervelend zijn. Het gebruik van een After Sun product kan gezien worden als een verkoelend bad voor de huid die langdurig is blootgesteld aan de zon. Daarnaast vertraagt een After Sun ook het vervellingsproces en voedt en hydrateert het de huid. Zo draagt een product na het zonnen ook bij aan het vertragen van het huidverouderingsproces.

Hoe gebruik je After Sun?

Een After Sun hydrateert de huid tot 24 uur lang en verkoelt én kalmeert de huid na een dag zonnen. De intensieve hydratatie geeft de huid direct een zacht en soepel gevoel. Daarnaast bevat een After Sun verschillende werkstoffen die ervoor zorgen dat de huid optimaal verzorgd is en er stralend uitziet. Hierdoor kun je extra lang genieten van je bruine kleur.

"Heerlijke verkoelende after sun. Werkt goed na een warme zomerdag of als je huid verbrand is."

Suus over After Sun verkoelende gel

Tips

Vertraag het huidverouderingsproces

Een After Sun zorgt er ook voor dat het huidverouderingsproces minder snel gaat; het herstelt de schade die zonnestraling heeft aangericht op de huid. Breng daarom de crème royaal aan op de huid zodat de huid voldoende hydratatie en voeding krijgt om weer te herstellen.

Neem een koude douche

Op zoek naar verkoeling na het zonnen? Neem eerste een verkwikkende koude of lauwwarme douche en verzorg je huid daarna met een verzachtende After Sun.

Gerelateerde producten

Blog

Header Biodermal Aftersun

Aftersun na de zon: nodig of niet?

Na de lange donkere dagen van de winter, kijken we met zijn allen uit naar het voorjaar en de zomer. […]

Biodermal | 4 augustus 2017

lees meer
snel bruin zon

Tips om langer bruin te blijven

Hoe blijf je langer bruin na je vakantie? Na een zonnige vakantie of een zonnebank kuurtje zie je er altijd […]

Biodermal | 10 augustus 2016

lees meer

After Sun producten van Biodermal

Alle Biodermal After Sun producten zijn zo samengesteld dat de natuurlijke kracht van de huid wordt ondersteund en hersteld.
• Blij met je bruine kleur? Biodermal Bruinverlengende After Sun bodymelk is speciaal ontwikkeld om de zorgvuldig opgebouwde bruining zo lang mogelijk te behouden.
• Op zoek naar extra verkoeling na het zonnen? Biodermal After Sun Verkoelende Gel-Crème zorgt na een dag zonnen voor verkoeling en kalmering van de huid bij overmatige blootstelling aan de zon of een verbrandde huid door de zon.