Bruin zonder zon

Hoe kom je aan een bruine teint? In de zomer kun je hiervoor gebruik maken van de UV-straling van de zon, maar wat als de zon even niet aanwezig is? Of wat als je alleen maar kan dromen van die bruine teint, omdat je zo snel verbrand in de zon?

Hoe word je bruin zonder zon?

Er zijn gelukkig verschillende manieren om bruin te worden zonder de zon. Normaliter zorgt UV-straling ervoor dat de pigmentcellen van de opperhuid melanine aanmaken. Melanine zorgt voor je bruine teint. Om ook bruin te worden zonder zon zijn er verschillende producten die de pigment ontwikkeling stimuleren. Naast het gebruik van huidproducten zijn er ook andere mogelijkheden om bruin te worden zonder zon. Wij hebben 3 tips voor je op een rijtje gezet! 

Bruin zonder zon door zelfbruiner

De uitvinding van de eeuw: de zelfbruiner. Ideaal voor iedereen die snel verbrandt in de zon of die graag een bruine teint heeft in de winter. In de zelfbruiners van Biodermal is het ingrediënt dihydroxyacetone verwerkt. Dit ingrediënt reageert met de dode huidcellen op de huid, waardoor een bruine teint ontstaat. Deze bruine kleur verdwijnt na een aantal dagen vanzelf weer, doordat de huidcellen van de huid afschilferen. Zelfbruiners hebben niet de schadelijke invloeden van UV-straling en zijn goed verdraagbaar door de huid. De Sun Kissed lotion zorgt voor een mooie bruine teint over je hele lichaam. Bruin worden zonder zon is een eitje met de hulp van zelfbruiners!

Bruine benen zonder de zon

Heb je met spoed een gelegenheid die blote benen vereist, maar kunnen die benen nog wel een kleurtje gebruiken? Dan hebben we daarvoor Sun Kissed zelfbruinende lotion. Deze lotion zorgt voor zichtbaar resultaat binnen 4 uur en is geschikt voor alle huidtypen. Zo zijn jouw benen in no-time bruin zonder zon!  

Voeding voor een bruine teint

Het is echt waar! Word bruin zonder zon door gewoon wat meer groente en fruit te eten. Onderzoek toont aan dat het eten van groenten en fruit dat rijk is aan caroteen, kan zorgen voor een mooie gouden gloed op je gezicht. Caroteen is terug te vinden in groenten zoals hete pepers, wortelen en spinazie. Ook zit het in oranje fruit als cantaloupe meloenen, abrikozen en grapefruits. Gezond snacken dus!

Daarnaast is ook hydratatie belangrijk. Al zorgt hydratatie niet direct voor een bruin kleurtje op je lichaam, het helpt wel je bruine teint langer te behouden.

Heb jij al een bruine teint en wil je deze zo lang mogelijk behouden? Lees in dit blog wat je kan doen om je zorgvuldig opgebouwde bruine kleur zo lang mogelijk op je lichaam te houden.

Tiny Slagmolen

Heb jaren Suntan extra van Biodermal gebruikt ,,de bruine flesjes met oranje etiket.Kan het dit jaar nerens meer kopen of bestellen .Hoe komt dat ??

Plaats je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Privacy Statement   |  

Cookie-instellingen

  |   © Biodermal

Online kopen

Offline kopen