Hoe krijg je een gladde en egale huid?

Iedereen heeft het weleens: puistjes, onzuiverheden, vergrote poriën en mee-eters op het gezicht. Je kunt ervoor kiezen om dagelijks foundation of een pore-minimizer te gebruiken, maar hierdoor lijkt je huid alleen egaler, maar is het niet echt. Wij geven hieronder tips voor het krijgen van een écht egale huid met een verfijnde huidtextuur, dag in dag uit, zonder dat je hiervoor foundation hoeft te gebruiken.

Wat is een egale huid?

Wanneer je geen last hebt van een onrustige huid met oneffenheden, spreken we van een egale huid. De huid op je gezicht vertoont weinig tot geen onzuiverheden, zoals puistjes, vergrote poriën, mee-eters of rode bultjes. Maar ja; hoe krijg je zo’n mooie, egale huid?

De Pure Balance Dag gel-crème
Voor een gladde en egale huid


• Intensieve hydratatie
• Gaat onzuiverheden tegen en verfijnt de poriën
• Matterende formule

Bekijk product

Hoe krijg je een gladde huid?

Voor een gladde huid is het belangrijk dat je de juiste crème gebruikt die past bij jouw huidtypen. Als je huid niet glad is, kan het zijn dat je huid een tekort of overschot heeft aan een bepaald iets zoals bijvoorbeeld vocht, vet of bepaalde vitamines. De juiste crème kan je huid weer in balans brengen waardoor je huid weer glad zal aanvoelen.

Wil jij een egale huid krijgen? Hier zijn onze 5 tips:

1. Maak regelmatig je smartphone schoon

Wat je smartphone te maken heeft met je huid? Heel simpel: je smartphone bevat bacteriën en deze kunnen tijdens het bellen (of via je vingers door het whatsappen) op je gezicht belanden. Niet zo fris natuurlijk, maar dit kan ook zorgen voor verstopte poriën op je gezicht en dat kan weer zorgen voor onzuiverheden. Maak daarom regelmatig je smartphone grondig schoon.

2. Verwen je huid met een gezichtsbehandeling

Het is een feit dat een schone huid minder onzuiverheden vertoont. Het is daarom geen slecht idee om je huid eens een extra goede reiniging te geven. Met deze doe-het-zelf-gezichtsbehandeling reinig je je huid mild maar effectief!

3. Een schoon kussensloop doet veel goeds

Je doet er goed aan om regelmatig je kussensloop te verschonen, zodat je gezicht niet te veel in aanraking komt met viezigheid zoals dode huidcellen en stof. Maar wist je dat restanten van haarverzorgings- of stylingproducten ook achterblijven op je kussensloop en zo onzuiverheden kunnen veroorzaken? Schone kussenslopen zorgen dus voor een schone huid!

4. Gebruik een creme die hydrateert èn zuivert

Door je huid goed te hydrateren, verbeter je de vochtbalans van de huid. Hierdoor zal je huid er frisser uitzien. Naast hydrateren is het goed om de huid te zuiveren om zo te voorkomen dat de huid verstopt raakt.

Let daarom bij het kiezen van een creme op werkzame ingredienten die de huid zowel hydrateren als zuiveren. Voorbeelden van hydraterende ingredienten zijn Hyaluronzuur en Glycerine. Een werkzaam zuiverend ingredient is bijvoorbeeld Sarcosine. Sarcosine zorgt voor een minder vette huid, gaat onzuiverheden tegen en verfijnt de poriën.

Al deze werkzame ingredienten zijn terug te vinden in de Biodermal Pure Balance Skin Purifying Dagcrème.

Bekijk product

5. Last but not least: exfoliëren!

Vertoont jouw huid toch oneffenheden of onzuiverheden? Geen paniek. Exfoliëren is een effectieve methode om deze oneffenheden of onzuiverheden te verminderen. Reinig je huid 2 keer per dag met de nieuwe  Biodermal Pure Balance Skin Renewing Cleansing Mousse.  Deze effectieve cleanser heeft een exfoliërende werking door toevoeging van een mild exfolierend enzym en salicylzuur (BHA-zuur). Deze combinatie zorgt ervoor dat je je huid niet alleen diep reinigt, maar meteen ook op milde wijze dode huidcellen verwijdert. Hierdoor krijg je een meer egale en gladde huid met een verfijnde huidtextuur.

Nieuw: Biodermal Pure Balance

De nieuwe Pure Balance serie van Biodermal is een huidverzorgingsserie speciaal ontwikkeld voor een gladde en egale huid. De serie bestaat uit 3 producten die op elkaar zijn afgestemd en samen zorgen voor een zichtbare en voelbare verbetering van de huidtextuur.

Start en eindig je dag met de Skin Renewing Cleansing Mousse met exfoliërend enzym en salicylzuur om onzuiverheden te verwijderen en je huid en poriën diep te reinigen en te verfijnen. De Pure Balance Skin Purifying Dagcrème is een frisse gel-crème en bevat het ingrediënt sarcosine dat onzuiverheden tegengaat en grove poriën verfijnt, zodat onzuiverheden minder zichtbaar zijn. Voor het allerbeste resultaat combineer je deze crème met de Pure Balance Skin Refining Nacht Balsem. Deze balsem bevat een mild exfoliërend enzym dat dode huidcellen van je huid verwijdert terwijl je slaapt. Zo sta je elke morgen op met een egale, gladde en stralende huid! Voor het allerbeste resultaat gebruik je voordat je de Dagcrème en Nacht Balsem opsmeert het Pure Balance Skin Boosting Serum. Het serum heeft een lichte textuur die gemakkelijk door de huid wordt opgenomen. De combinatie van actieve ingrediënten, zoals hyaluronzuur en niacinamide, heeft een intensieve en effectieve werking. Het is een dagelijkse boost voor je huid!

Wil je wekelijks op de hoogte worden gehouden van alle tips&tricks en relevante informatie over huidverzorging? Klik op onderstaande “like-knop” en blijf ons volgen op Facebook.

Plaats je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Privacy Statement   |  

  |   © Biodermal

Online kopen

Offline kopen