Welkom P-CL-E olie: olie met natuurlijke ingrediënten

Ook zo’n fan van de P-CL-E producten? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Biodermal presenteert de P-CL-E olie. Deze olie is een unieke combinatie van natuurlijke en voedende oliën. Hierdoor is de P-CL-E olie geschikt als huidverzorging bij een droge huid én helpt deze olie de zichtbaarheid van striae en littekens verminderen. We vertellen je hieronder graag meer over dit product van Biodermal!

De bijzondere kracht van de P-CL-E olie

De P-CL-E olie van Biodermal is een multifunctionele olie met een unieke combinatie van natuurlijke oliën. Deze natuurlijke oliën zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege de verzorgende en helende eigenschappen. Deze olie is een zogenaamde ‘dry oil’ en trekt dus snel in de huid. Ontdek hieronder de werking van de natuurlijke oliën en vitaminen in de P-CL-E olie:

De werking van de P-CL-E olie

De P-CL-E olie heeft door de unieke combinatie van natuurlijke oliën en vitaminen een bijzondere werking:
1. HersteltVitamine E, C en B5 ondersteunen het natuurlijk herstellend vermogen van de huid.
2. Verbetert – Camelina-olie helpt bij het versterken van de huidbarrière.
3. Beschermt – Shea-olie en Canola olie helpen de huid zichzelf te beschermen tegen externe invloeden.
Wil je meer weten over natuurlijke oliën en vitaminen? Lees dit en meer in onze blog over natuurlijke oliën en de blog over vitaminen voor de huid.

De nieuwe P-CL-E olie voor huidverzorging
bij striae, littekens en een droge huid!


– Helpt de zichtbaarheid van littekens te verminderen

– Helpt de zichtbaarheid van striae te verminderen

– Voedt en beschermt de droge huid
Bekijk product

Waarvoor gebruik je de P-CL-E olie?

De P-CL-E olie is een echte must voor je huid. De olie bevat natuurlijke oliën en vitaminen en is hierdoor zeer geschikt voor de gevoelige huid. De P-CL-E olie is geschikt om te gebruiken voor:

  • Striae en littekens: door de natuurlijke oliën en vitaminen helpt de olie de zichtbaarheid van striae (huidstriemen) en littekens te verminderen.
  • Droge huid: de aanwezige vitaminen in de olie voeden en beschermen de droge huid van je benen en gezicht.
  • Pigmentvlekken: de natuurlijke oliën en vitaminen helpen de zichtbaarheid van pigmentvlekken verminderen en de huidteint te verbeteren.
  • Littekens door puistjes: de olie is geschikt voor alle soorten littekens op zowel het gezicht als op het lichaam.
  • Zwangerschapskwaaltjes: deze natuurlijke olie is zeer geschikt voor kwaaltjes zoals de zwangerschapsstreep of zwangerschapsstriemen.

Meer P-CL-E producten

Ben jij al overtuigd van de kracht van P-CL-E? Probeer eens de P-CL-E crème met rijke textuur of de P-CL-E Fluïde met een lichtere textuur? Of gebruik het P-CL-E serum voor een extra boost voor onder je dag- of nachtcrème.

 

Yvonne

De nieue P- CL-E - olie vind ik heel fijn. De olie is niet vet en trekt erg snel in. Mijn anders zo droge huid in de winter voelt nu heerlijk zacht en glad. Blij mee Biodermal!

Jeltje.boorsma

Na mijn operatie, Dermabrasie Heel veel last van roodheid,maar door het gebruik van biodermal is het herstel mooi gegaan Pcle creme, dag & nacht creme Nu creme voor de gevoelige huid. Dus in elke leeftijd Gaat biodermal met mij mee,en hopen mooi oud te worden!

Paula

Ik ben fan van alle produkten met pcle. Heerlijk voor mijn huid,geen geur dat vind ik ook erg prettig. Maar de pcle-olie springt er uit, gebruik t voor de huid, drupje in punten van m’n haar, plekje?puistje? Pcle olie! Aanrader

Plaats je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Privacy Statement   |  

Cookie-instellingen

  |   © Biodermal

Online kopen

Offline kopen