Hoe kan ik mijn huid het beste verzorgen?

De optimale dagelijkse verzorging volgens Biodermal bestaat uit drie stappen:
1.) Reiniging: Reinig om te beginnen zowel ’s ochtends als ’s avonds je huid met milde reinigende producten, zoals Face Wash, Reinigingsmelk of Reinigingsmousse. Het reinigingsproduct verwijdert op milde, maar doeltreffende wijze make-up, verontreinigingen, zweet, talg en dode huidcellen. Afhankelijk van persoonlijke voorkeur voor het type reiniging kun je kiezen voor reiniging met of zonder water, en met of zonder wattenschijfje. Op een schone huid worden de werkzame stoffen van crèmes beter opgenomen.

2.) Verzorgen met dagcrèmes: Een dagcrème beschermt de huid tegen omgevingsinvloeden zoals UV-straling en zorgt dat je huid er weer fris en stralend uitziet. Daarnaast is een dagcrème een soepele, lichte textuur met effectieve en verzachtende eigenschappen. Dagcrèmes van Biodermal zijn tevens een goede basis voor make-up.
Gebruik voor de huid rondom de ogen een speciale oogcrème. De huid rond de ogen is zeer verschillend van de rest van het gezicht en erg kwetsbaar. Biodermal oogcrèmes zijn speciaal ontwikkeld voor deze gevoelige huid rond de ogen. Biodermal biedt voor verschillende huidtypen een speciaal verzorgingsproduct.

3.) Herstellen met nachtcrèmes: Een nachtcrème helpt je huid te regenereren en te herstellen van de blootstellingen gedurende de dag. De nachtcrèmes van Biodermal hebben een rijke, voedende textuur met effectieve herstellende eigenschappen.
Kan je huid wel wat extra’s gebruiken? Gebruik dan één van onze serums of Renewing Face Oil om je huid een tijdelijke boost te geven.

Privacy Statement   |  

Cookie-instellingen

  |   © Biodermal

Online kopen

Offline kopen