Categorie

Skin Boosters

De Biodermal Skin Booster serie bevat 3 hooggeconcentreerde en effectieve serums met vitamine A, B5, C en hyaluronzuur. Een dagelijkse extra boost voor meer stevigheid, hydratatie en glow. Voor een zichtbaar verbeterde en stralende huid!

Skin Boosters

Producten

Geef je huid een dagelijkse extra boost!

De Biodermal Skin Boosters zijn hooggeconcentreerde, effectieve serums met vitaminen en hyaluronzuur. Ze zorgen voor een dagelijkse extra boost voor de huid. De Skin Booster serie bestaat uit 3 serums met vitaminen die zijn afgestemd op verschillende huidbehoeften. Ze zorgen voor meer stevigheid, hydratatie en glow. Door de lichte textuur worden de serums gemakkelijk opgenomen door de huid en vormen ze een ideale basis voor dag- of nachtverzorging.

Hoe werken de verschillende serums?

Het Revitalizing Serum gaat, door middel van de combinatie van vitamine A en hyaluronzuur, op effectieve wijze tekenen van huidveroudering tegen en verstevigt de huid. De huid wordt intensief gehydrateerd en fijne lijntjes en rimpels worden zichtbaar verminderd. Dit serum is ook nog eens parfumvrij.

Het Hydrating Serum, verrijkt met provitamine B5 (panthenol) en drievoudig hyaluronzuur, zorgt voor intensieve en langdurige hydratatie tot diep in de huid. Het serum maakt de huid elastischer, versterkt de huidbarrière en zorgt voor een fris uitziende huid.

Het Glow Serum bevat de effectieve combinatie vitamine C en hyaluronzuur. Hierdoor gaat het een doffe huid en ongelijkmatige huidteint tegen. Daarnaast hydrateert het serum de huid intensief. Donkere vlekjes worden zichtbaar verminderd en het zorgt voor een zachte, frisse en stralende huid.

Boost je dag met Biodermal Skin Boosters voor een zichtbaar verbeterde en stralende huid!

Hoe gebruik je de Skin Boosters?

De Biodermal Skin Boosters zijn geschikt voor elk huidtype, ook voor de gevoelige huid. Ze zijn los of in combinatie met elkaar te gebruiken. ’s Ochtends en ’s avonds 1 tot 2 pompjes serum licht inmasseren op een goed gereinigde huid van gezicht en hals. Gebruik het serum onder reguliere huidverzorging.

 

Tips

Smeer eerst het meest doorzichtige serum

De serums kunnen in combinatie met elkaar gebruikt worden. Het is dan belangrijk om eerst het serum dat op waterbasis of het meest doorzichtig is te smeren en daarna eventueel een serum dat een wat dikkere textuur heeft.

Privacy Statement   |  

Cookie-instellingen

  |   © Biodermal

Online kopen

Offline kopen