U heeft een sterk verouderde browser! Voor een betere ervaring raden wij u aan uw internetbrowser te updaten via deze link

Categorie

Vette en Gemengde Huid lijn

Wist je dat een vette huid veelal een gevolg is van een verhoogde talgproductie? De Biodermal Vette en Gemengde Huid lijn is speciaal ontwikkeld voor de vette huid. Het matteert de glimmende delen en zuivert de huid op milde wijze, zonder de huid uit te drogen.

Vette en Gemengde Huid lijn

Producten

Hoe werkt de Vette en Gemengde huid lijn?

De Biodermal Vette en Gemengde Huid lijn heeft een matterende werking door de borage-olie die, samen met vitamine B2, de talgproductie reguleren. Daarnaast zuivert het de huid op milde wijze doordat het melkzuur bevat. Het hydrateert de huid door de hoge dosering aan milde plantenoliën, wat zorgt voor een aangenaam huidgevoel. Ook is het parfumvrij.

1. Face gel: Reinigt voor een zuivere huid
2. Crème bij Puistjes en Onzuiverheden: Zuivert de onrustige delen
3. Vette en Gemengde huid crème: Hydrateert en verzorgt, voor een matte, gladde huid

Ontdek meer over de vette huid.

Hoe gebruik je de Vette en Gemengde huid lijn?

Start en eindig je dag met de Biodermal Face Gel om dode huidcellen en overtollig talg te verwijderen en je huid te reinigen. Verzorg vervolgens de onrustige delen met de Biodermal Crème bij Puistjes en Onzuiverheden. Laat deze crème eerst even écht goed intrekken, voordat je verder gaat met je routine. Na het aanbrengen van de crème op de puistjes en plekjes, breng je een beschermende laag aan door de Biodermal Vette & Gemengde huid crème te smeren. Deze crème kan als dag- en nachtcrème gebruikt worden. Om je routine overdag helemaal af te maken, smeer je de Biodermal Matterende Zonnefluïde SPF 50. Deze zonnefluïde is speciaal ontwikkeld voor de vette huid en bevat Zinc PCA dat puistjes helpt voorkomen.

Tips

Zonbescherming voor de vette huid

Onze Matterende Zonnefluïde SPF 50+ is speciaal ontwikkeld voor het gezicht. Het kan dagelijks gebruikt worden en bevat Zinc PCA wat puistjes helpt voorkomen!

Privacy Statement   |  

Cookie-instellingen

  |   © Biodermal

Online kopen

Offline kopen