Categorie

Pure Balance

1 op de 3 Nederlandse vrouwen tussen de 25 en 45 jaar heeft te maken met onzuiverheden, vergrote poriën en oneffenheden in de huidteint. Vette én droge delen op het gezicht kunnen het lastig maken één type huidverzorging te gebruiken. De huidverzorgingsserie Pure Balance is speciaal ontwikkeld voor de volwassen, gecombineerde huid en zorgt voor zichtbare verbetering van de huidtextuur. Het resultaat is een egale huid die in balans is.

Pure Balance

Producten

Zichtbare verbetering van de huidtextuur

Je kent het vast; vergrote poriën, toch wat oneffenheden hier en daar, droge en rode plekjes, een doffe huid maar ook glimmende delen. Eigenlijk een huid die dagelijks nét dat extra zetje kan gebruiken. Om dat allemaal tegelijkertijd aan te pakken, is er de Pure Balance huidverzorgingsserie die de huidtextuur zichtbaar verbetert. Pure Balance is een unieke serie van 4 producten met effectieve en actieve ingrediënten als vitamine C & E, hyaluronzuur, exfoliërend enzym en (BHA)-salicylzuur die de huid weer in balans brengen.

Hoe werkt Pure Balance?

Pure Balance zorgt voor zichtbare verbetering van de huidtextuur en heeft als resultaat een zachte, frisse, stralende huid die in balans is.

1. Gaat onzuiverheden tegen
2. Verfijnt de poriën
3. Egaliseert de huid

Hoe gebruik je de Pure Balance serie?

Start en eindig je dag met de Pure Balance Skin Renewing Cleansing Mousse met exfoliërend enzym en salicylzuur om onzuiverheden te verwijderen en je huid en poriën diep te reinigen en te verfijnen. De Pure Balance Skin Purifying Dagcrème is een frisse gel-crème en bevat het ingrediënt sarcosine dat onzuiverheden tegengaat en grove poriën verfijnt, zodat onzuiverheden minder zichtbaar zijn.
Gebruik ’s avonds de Pure Balance Skin Refining Nacht Balsem. Deze balsem bevat een mild exfoliërend enzym dat dode huidcellen van je huid verwijdert terwijl je slaapt. Zo sta je elke morgen op met een egale, gladde en stralende huid! Voor het allerbeste resultaat gebruik je voordat je de Dagcrème en Nacht Balsem opsmeert het Pure Balance Skin Boosting Serum. Het serum heeft een lichte textuur die gemakkelijk door de huid wordt opgenomen. De combinatie van actieve ingrediënten, zoals hyaluronzuur en niacinamide, heeft een intensieve en effectieve werking. Het is een dagelijkse boost voor je huid!

 

Tips

Gebruik als een peeling

De Pure Balance cleansing mousse kan ook 1 a 2 keer per week als enzymatische peeling gebruikt worden. Laat de mousse dan 1 minuut inwerken op een vochtige huid van gezicht en hals en spoel af met lauw water.

Privacy Statement   |  

Cookie-instellingen

  |   © Biodermal

Online kopen

Offline kopen