Categorie

Pigment

Hét powertrio tegen pigmentvlekken. Een effectieve routine met 3 producten, die optimaal samenwerken met de huid om pigmentvlekken te voorkomen en verminderen. Speciaal ontwikkeld om elkaar aan te vullen en zichtbaar resultaat te geven na 4 weken. Voor een stralende, egale huid!

Pigment

Producten

Waarom Biodermal Pigment?

Hyperpigmentatie, zoals pigmentvlekken, kan ontstaan als gevolg van blootstelling aan UV-straling, hormonale veranderingen en huidveroudering. Om dit aan te pakken is het aan te raden om een routine te gebruiken van meerdere producten met effectieve, anti-pigment ingrediënten. Deze ingrediënten en producten kunnen dan optimaal samenwerken met de huid om pigmentvlekken te voorkomen en verminderen. De routine van Biodermal tegen pigmentvlekken is speciaal ontwikkeld om elkaar aan te vullen en zichtbare resultaten te geven. Gebruik daarom de hele productlijn.

Hoe werkt Biodermal Pigment?

De Biodermal Pigment Dagcrème met SPF 50 voorkomt en vermindert hyperpigmentatie, zoals pigmentvlekken. De breedspectrum UV-filters met een verhoogde concentratie UVA-filters, helpen te beschermen tegen UV-straling, wat de belangrijkste oorzaak is van overmatige melanineproductie. De lichte, snel intrekkende crème met effectieve anti-pigment ingrediënten, ondersteunt de huid met het in balans brengen van een normaal pigmentatieniveau. Daarnaast verbetert het de huidtextuur en -elasticiteit, hydrateert het intensief en vermindert het fijne lijntjes en rimpels.

De Biodermal Pigment Nachtcrème vermindert hyperpigmentatie, zoals pigmentvlekken, door de celvernieuwing van de huid te stimuleren en overmatige melanineproductie te verminderen. De rijke, maar snel intrekkende crème met effectieve anti-pigment ingrediënten, pakt de oorzaak van pigmentvlekken aan, exfolieert mild en vermindert het teveel aan melanine in de huid. Daarnaast hydrateert het intensief en langdurig, verbetert het de huidtextuur en -elasticiteit en vermindert het fijne lijntjes en rimpels.

Het Biodermal Pigment Serum verheldert de huidteint en vermindert hyperpigmentatie, zoals pigmentvlekken, door de celvernieuwing van de huid te stimuleren en overmatige melanineproductie te verminderen. Het lichte, snel intrekkende serum met effectieve ingrediënten zoals 10% niacinamide en 2% PHA pakt de oorzaak van pigmentvlekken aan, exfolieert mild en vermindert het teveel aan melanine in de huid. Daarnaast verbetert het de huidtextuur en -elasticiteit, hydrateert het intensief en vermindert het fijne lijntjes en rimpels.

Hoe gebruik je de Pigment productlijn?

Breng eerst het serum ‘s ochtends en ’s avonds aan op een goed gereinigde huid van gezicht en hals, voordat je de Pigment Dagcrème of Nachtcrème aanbrengt.

De Biodermal Pigment Dagcrème ‘s ochtends licht inmasseren op een goed gereinigde huid van gezicht en hals voor optimale bescherming tegen schadelijke effecten van UV-straling en daarmee tegen het ontstaan van hyperpigmentatie en huidveroudering.

Gebruik ‘s avonds de Biodermal Pigment Nachtcrème. De crème licht inmasseren op een goed gereinigde huid van gezicht en hals voor het verminderen van hyperpigmentatie en overmatige melanineproductie.

De routine van Biodermal tegen pigmentvlekken is speciaal ontwikkeld om elkaar aan te vullen. Gebruik daarom de hele productlijn.

*Gebruikerstest en huidmeting, applicatie 2 keer per dag gedurende 4 en 8 weken.

Tips

Effectieve routine tegen pigmentvlekken

Lees hier een uitgebreide blog over onze effectieve routine en welke ingrediënten goed helpen bij hyperpigmentatie, zoals pigmentvlekken.

Privacy Statement   |  

Cookie-instellingen

  |   © Biodermal

Online kopen

Offline kopen