In de spotlight

De laatste winnaar

Ik heb rosacea en een dunne huid. Ik krijg pigmentvlekken als ik in de zon heb gezeten. Geen enkele creme werkt voor mijn gevoelige huid, maar deze wel. Ik verbrand niet met deze creme. Ik vind het een prettige creme (smeert makkelijk, niet te dun en te dik) en ik ben er erg blij mee!

lees meer

Deel je ervaring

We vinden het erg belangrijk wat onze gebruikers vinden van onze producten. We horen graag jullie ervaringen via een product review op onze eigen site. Alvast bedankt voor het delen!

Plaats zelf een review

Test & Tell

Biodermal ervaringen uitgelicht

Wat zeggen anderen over Biodermal?

Een selectie van externe blogs

Biodermal p-cl-e olie review

Review: De Biodermal P-CL-E olie - Esmée Lifestyle

De Biodermal P-CL-E olie is bedoeld om je huid te versoepelen en hydrateren, voornamelijk wanneer je last hebt van striae, littekens of een droge huid. Toen ik las dat deze P-CL-E olie zelfs striae en littekens kon verminderen was ik heel nieuwsgierig. Tijd voor een review!

| 2 november 2018

lees meer

Zo moeder, zo dochter - La Viesagista

Mijn moeder en ik. Zij 58, ik 25. Zij bruine ogen, ik groene ogen. Zij een brunette en ik een blondine. Qua uiterlijk hebben we niet zoveel overeenkomsten, op andere vlakken des te meer. Benieuwd welke huidverzorgingsrituelen zijn overgegaan van moeder naar dochter? Lees dan mijn blog!

| 20 december 2016

lees meer

Review: Biodermal Anti Age Producten - LaFemmeFem

Vanaf je 25e begint je huid te verouderen, of je daar nou wel of niet aan wil geloven. Om deze reden is het niet onverstandig om wat anti age producten toe te voegen aan je huidverzorgingsroutine. Vandaag deel ik twee Biodermal Anti Age producten met je, die ik zelf heel erg fijn vind. Lees je mee :-)?

| 23 november 2016

lees meer

Nieuwe producten van Biodermal - Ourfavorites

Een tijdje geleden heeft Biodermal allemaal nieuwe producten uitgebracht, die ik ook heb mogen testen. Super fijn, want de producten van Biodermal bevallen mij altijd heel goed. Ik ben met name fan van de P-CL-E lijn, waar ik al eerder eens over heb geschreven. Lees hier wat ik er van vind!

| 14 april 2016

lees meer

Privacy Statement   |  

Cookie-instellingen

  |   © Biodermal

Online kopen

Offline kopen