Test & Tell

Biodermal ervaringen uitgelicht

De 4 beauty producten van Tessa Duste van Rooflife

De 4 beauty producten van Tessa Duste van Rooflife

De 4 beauty producten van Tessa Duste van Rooflife Tessa Duste (27) is een bijzondere vrouw. Met haar bedrijf Rooflife tovert […]

Biodermal | 13 oktober 2016

lees meer

Wat zeggen anderen over Biodermal?

Een selectie van externe blogs

Zo moeder, zo dochter - La Viesagista

Mijn moeder en ik. Zij 58, ik 25. Zij bruine ogen, ik groene ogen. Zij een brunette en ik een blondine. Qua uiterlijk hebben we niet zoveel overeenkomsten, op andere vlakken des te meer. Benieuwd welke huidverzorgingsrituelen zijn overgegaan van moeder naar dochter? Lees dan mijn blog!

| 20 december 2016

lees meer

Review: Biodermal Anti Age Producten - LaFemmeFem

Vanaf je 25e begint je huid te verouderen, of je daar nou wel of niet aan wil geloven. Om deze reden is het niet onverstandig om wat anti age producten toe te voegen aan je huidverzorgingsroutine. Vandaag deel ik twee Biodermal Anti Age producten met je, die ik zelf heel erg fijn vind. Lees je mee :-)?

| 23 november 2016

lees meer

Nieuwe producten van Biodermal - Ourfavorites

Een tijdje geleden heeft Biodermal allemaal nieuwe producten uitgebracht, die ik ook heb mogen testen. Super fijn, want de producten van Biodermal bevallen mij altijd heel goed. Ik ben met name fan van de P-CL-E lijn, waar ik al eerder eens over heb geschreven. Lees hier wat ik er van vind!

| 14 april 2016

lees meer