U heeft een sterk verouderde browser! Voor een betere ervaring raden wij u aan uw internetbrowser te updaten via deze link

Categorie

Sensitive Balance

Meer dan 50% van de vrouwen heeft last van een gevoelige huid. Maar wat veel mensen niet weten is dat een gevoelige huid geen huidtype is, maar een huidconditie. Deze conditie komt voor bij meerdere huidtypes als de huid niet in balans is. Sensitive Balance is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Het versterkt en kalmeert de gevoelig huid met als resultaat een gezond uitziende huid die in balans is en comfortabel aanvoelt.

Sensitive Balance

Producten

Sensitive Balance versterkt en kalmeert de gevoelige huid

Een gevoelige huid kan een verstoorde huidbarrière hebben en hierdoor oncomfortabel of wat geïrriteerd aanvoelen. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten in Biodermal Sensitive Balance, waaronder prebiotica, ondersteunen de huid om de natuurlijke balans te herstellen en de huidbarrière te versterken. De huid is beter beschermd en intensief gehydrateerd.

Sensitive Balance is een unieke serie van 4 producten die de effectieve ingrediënten panthenol (provitamine B5), hyaluronzuur en prebiotica bevatten. Sensitive Balance bevat geen parfum, kleurstoffen of alcohol.

Hoe werkt Sensitive Balance?

Sensitive Balance versterkt en kalmeert de gevoelige huid met prebiotica met als resultaat een gezond uitziende huid die in balans is en comfortabel aanvoelt.

  1. Kalmeert langdurig met Panthenol (provitamine B5)
  2. Hydrateert intensief met Hyaluronzuur
  3. Versterkt de huidbalans met Prebiotica

Hoe gebruik je de Sensitive Balance Serie?

Stap 1: Sensitive Balance Micellaire Reinigingsgel

’s Ochtends en ’s avonds direct of met een wattenschijfje op de huid aanbrengen van gezicht en hals. Afspoelen met water of de gel met een wattenschijfje afnemen. De milde, zeepvrije formule kan ook gebruikt worden rond de ogen en is geschikt om make-up te verwijderen.

Stap 2: Sensitive Balance Oog Gel-Crème

’s Ochtends en ’s avonds zachtjes met de vingertoppen rond de ogen inkloppen op een goed gereinigde huid. De gel-crème formule heeft een lichte textuur die snel intrekt en ideaal is als basis voor (oog) make-up.

Stap 3 voor de normaal tot gecombineerde gevoelige huid: Sensitive Balance Fluïde

‘s Ochtends en ’s avonds aanbrengen op een goed gereinigde huid van gezicht en hals. Voor een optimaal resultaat het gezicht eerst reinigen met Sensitive Balance Micellaire Reinigingsgel. Gebruik Sensitive Balance Oog Gel-Crème voor een comfortabel gevoel rond de ogen. Sensitive Balance Fluïde heeft een lichte textuur die snel intrekt en ideaal is voor een normale tot gecombineerde gevoelige huid.

Stap 3 voor de droge tot zeer droge gevoelige huid: Sensitive Balance Crème

‘s Ochtends en ’s avonds aanbrengen op een goed gereinigde huid van gezicht en hals. Voor een optimaal resultaat het gezicht eerst reinigen met Sensitive Balance Micellaire Reinigingsgel. Gebruikt Sensitive Balance Oog Gel-Crème voor een comfortabel gevoel rond de ogen. Sensitive Balance Crème heeft een rijke textuur die intens voedt en ideaal is voor een droge tot zeer droge gevoelige huid.

Ondersteun de huid

Met prebiotica

Tips

Gebruik als een nachtcrème

Heeft je huid ’s nachts behoefte aan meer voeding, probeer dan de rijke Sensitive Balance Crème.

Privacy Statement   |  

Cookie-instellingen

  |   © Biodermal

Online kopen

Offline kopen