Exfoliant

Een exfoliant is een product speciaal ontwikkeld om op milde wijze dode huidcellen van de huid te verwijderen. Daarnaast stimuleert het de collageenproductie en gaat het onzuiverheden tegen. Het resultaat? Een zuivere en egale huid.

open filter

Producten



Wat doet een exfoliant?
Een exfoliant helpt bij het verwijderen van dode huidcellen, zonder je huidbarrière te beschadigen. Hierdoor worden verstopte poriën minder zichtbaar en verdwijnen onzuiverheden. Zo zorg je ervoor dat je huid weer gaat stralen!

Exfoliant met BHA salicylzuur
Een exfoliant met BHA salicylzuur kan diep in de poriën komen en verwijdert zo effectief dode huidcellen en overtollig talg. Hierdoor is deze exfoliant het meest geschikt voor de gecombineerde tot vette huid.

Exfoliant met AHA
Een exfoliant met AHA kent naast exfoliërende eigenschappen ook anti-age voordelen. Het calcium in AHA’s bevordert de vorming van nieuwe huidcellen, waardoor rimpels minder zichtbaar zijn. Deze exfoliant is geschikt voor alle huidtypen, maar in het bijzonder voor de rijpe huid.

Je kunt beide exfolianten gelijktijdig samen gebruiken voor een sterk effect zowel op als onder de huidoppervlakte.

Hoe gebruik je een exfoliant?
Gebruik een exfoliant als onderdeel van je huidverzorgingsroutine, maar bouw het gebruik hiervan wel op. Een gezichtsreiniger met exfoliërende werking is over het algemeen wat milder dan een pure exfoliant en kan dagelijks gebruikt worden. De Biodermal Pure Balance Skin Renewing Cleansing Mousse kan naast dagelijks gebruik ook 1 à 2 keer in de week worden gebruikt als enzymatische peeling. Laat hiervoor de mousse dan 1 minuut inwerken op een vochtige huid van gezicht en hals en spoel af met lauw water.

Privacy Statement   |  

Cookie-instellingen

  |   © Biodermal

Online kopen

Offline kopen