Nieuwe Biodermal zonbescherming producten voor elk huidtype

Al ruim veertig jaar is Biodermal dé expert op het gebied van huidverzorging en zonverzorging. In 2016 bracht Biodermal nieuwe zonproducten op de markt met het Triple Moist Complex dat de huid 24-uur lang gehydrateerd houdt. In 2017 gaan we nog een stapje verder met een geheel vernieuwde zonnelijn ingedeeld naar huidtypen.

Meer dan zonbescherming alleen

Elk Biodermal verzorgingsproduct bevat ingrediënten die van nature in de huid aanwezig zijn. Het is zo samengesteld dat de natuurlijke kracht van elke huidtype wordt ondersteund en beschermd. Naast een beschermende werking is er nu ook een extra verzorgend voordeel per huidtype;

1. zonder parfum voor gevoelige huid
2. met hoge UVA-concentratie tegen huidveroudering
3. met een direct, intensieve en langdurige hydratatie voor droge huid
4. met een matterende werking voor een vette huid

Biodermal zonproducten bevatten huidvriendelijke UVA- en UVB-filters om de huid te beschermen tegen zowel verbranding als huidveroudering.

Zonbescherming zonder parfum voor gevoelige huid


Gebruik je liever zonproducten zonder parfum? Biodermal heeft parfumvrije zonproducten ontwikkeld speciaal voor het gezicht en lichaam met geavanceerde en fotostabiele UVA/UVB
filters voor onmiddellijke bescherming. Biodermal Gevoelige huid zonnecrème voor het gezicht (SPF 30 en SPF 50+), zonnemelk (SPF 30 en SPF 50+) en zonnespray (SPF 50+)

Zonbescherming met hoge UVA-concentratie tegen huidveroudering

ouder huid zonbescherming
Zonnestraling is de nummer 1 veroorzaker van huidveroudering en daarom heeft Biodermal Anti Age zonnecrème voor het gezicht SPF 30 en SPF 50+.  ontwikkeld. Een hoge UVA-concentratie beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering. Vitamine C, E en Q10 zorgen ervoor dat de huid snel herstelt na een zonnebad en voorkomen huidveroudering

Zonbescherming met een direct, intensieve en langdurige hydratatie voor droge huid


Veel mensen ervaren een extreem droge huid na een dag zonnen daarom heeft Biodermal voor je lichaam: Biodermal Hydraplus zonnemelk (SPF 20 en SPF 30) en zonnespray (SPF 20 en SPF 30).

Zonbescherming met een matterende werking voor een vette huid


Mensen die van zichzelf een vette huid hebben, ervaren het aanbrengen van een zonnecrème vaak als onprettig. De huid lijkt nog vetter of plakkeriger aan te voelen en kan verstopt raken waardoor puistjes en bultjes kunnen ontstaan. Voor die mensen is er de Matterende Zonnefluïde voor het gezicht in SPF 30 en 50+.

Directe en langdurige hydratatie boost

Alle Biodermal zonproducten bevatten het Triple Moist Complex®. Dit complex bestaat uit drie essentiële vochtherstellende ingrediënten, Propanediol, Glycerine en Diglycerine, die elkaar versterken en een beschermend laagje op het huidoppervlak vormen. Het zorgt voor 41% meer hydratatie dan standaard zonverzorgingsproducten. De vochtbalans blijft op peil en de huid voelt 24 uur zacht, gehydrateerd én glanzend. Een prettige bijkomstigheid is dat ze allemaal zeer water resistant zijn.

Makkelijk kiezen

Biodermal maakt het de consument graag gemakkelijk. Daarom is de vernieuwde zonneserie overzichtelijk ingedeeld naar huidtype én zijn er zonproducten voor zowel lichaam als gezicht. Vooral voor het gezicht is gekozen voor producten met hoge beschermingsfactoren (SFP30 en SPF50+). Alle Biodermal zonverzorging is geschikt voor tijdens en na de zwangerschap. Met de Biodermal zonproducten kun je dus veilig en verantwoord genieten van de zon!

Bekijk hier alle zonproducten en filter o.b.v. jouw huidtype.

Wil je wekelijks op de hoogte worden gehouden van alle tips&tricks en relevante informatie over huidverzorging? Klik op onderstaande “like-knop” en blijf ons volgen op Facebook.

Brigitte

Mijn hele gezin gebruikt al jaren All Day factor 30. Deze zonnebrand is niet meer te koop. Wat is daarvan de reden en wat is het alternatief? Dit flesje was echt top. Je verbrandt helemaal niet, ook niet als je maar 1x per dag smeerde.

Biodermal

Hallo Marielle, De After Sun Ice is inderdaad uit ons assortiment. Deze is vervangen door de After Sun verkoelende gel-cème, dus misschien is dit een goed alternatief?! Groetjes het Biodermalteam

Marielle

Biodermal, Waarom zie ik de aftersun ice niet meer in jullie assortiment? Zo jammer! Groetjes Marielle

Plaats je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Cookie-instellingen

  |   © Biodermal

Online kopen

Offline kopen