Zon

Zonnebrand­ spray

Zonnebrand­ spray

Producten

Wat is zonnebrand spray?

Zonnebrand komt voor in verschillende soorten en maten. Zo is er variatie te vinden in de soort substantie, in de beschermingsfactor en in de soort verpakking. Zonnebrand spray is een van de meest bekende verpakkingen voor zonnebrandcrème.

Voordelen van zonnebrand spray

Zonnebrand spray is eenvoudig aan te brengen door de verstuiver op de verpakking. Deze zorgt er namelijk voor dat de zonnebrand direct goed wordt verspreid over de huid. Een ideale verpakking voor een optimale en eenvoudige zonbescherming dus!

Zonnebrand spray van Biodermal

De meeste zonproducten van Biodermal zijn verkrijgbaar in sprayvorm. Zo zijn de Hydra Plus zonnesprays verkrijgbaar in SPF 20 en SPF 30. Daarnaast heeft Biodermal parfumvrije zonnebrand spray voor de gevoelige huid verkrijgbaar in SPF 30 en SPF 50+. De Biodermal zonnesprays hebben een spraydop die 360º rond kan draaien en is zo extra handig in gebruik. Wil je kinderen snel en makkelijk insmeren met zonnebrand? Probeer dan eens de Biodermal Kids zonnespray SPF 50+. Deze zand- en waterbestendige zonnebrand is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige kinderhuid.

Goed beschermd de zon in, maar ook op zoek naar die mooie bruine teint? Onze zonnebrandolie in sprayvorm heeft beschermingsfactor (SPF) 10 en is verrijkt met een bruiningsbooster, waardoor je sneller bruin wordt. Deze zonneolie met SPF 10 is vooral geschikt voor mensen met een getinte huid. Beniewd welke beschermingsfactor het beste bij jou past? Op onze pagina ‘Hoe kies ik de juiste zonnebeschermingsfactor’ leggen we het stap voor stap  uit.

Alternatieven voor zonnebrand spray

Smeer je de zonnebrandcrème liever handmatig uit? Of houd je gewoon niet van een sprayverpakking? Dan zijn er genoeg alternatieven. De Hydra Plus zonnemelk SPF 20 en SPF 30 zijn in flesverpakking met draaidop te verkrijgen. Ook de zonnemelk voor de gevoelige huid met SPF 30 en SPF 50+ zijn te verkrijgen in flesverpakking. De Biodermal Kids zonnemelk SPF 50+ is verpakt in tube met klikdop.

Meer lezen over zonnebrand?

Waarom zonnebrandcrème een must-have product is en welke zonnebrandcrème het beste bij jouw huid past, lees je op onze pagina over zonnebrandcrème.

Deze zonnespray is makkelijk in gebruik. En smeert heel goed uit! Heb al heel wat zonnebrandcrème uitgeprobeerd maar alleen bij deze verbrand ik niet! Koop deze elk jaar weer!

Melanie over Hydra plus Zonnespray SPF 30

Tips

Hydrateren

De huid kan droog worden door de zon. Gebruik daarom een goed hydraterende zonnebrandcrème om dit te voorkomen en gebruik na het zonnen altijd een After Sun.

Verstandig zonnen

Vermijd de zon zoveel mogelijk tussen 12.00 uur en 15.00 uur, de UV-straling is dan namelijk het sterkst, en blijf ook niet te lang in de zon.

Bescherm littekens

Wees voorzichtig met littekens in de zon. Littekenweefsel is extra gevoelig voor UV-straling en kan daardoor snel verbranden of donkerder kleuren. Vergeet dus niet goed te smeren met SPF 50+ en probeer zoveel mogelijk met het litteken in de schaduw te blijven.

Privacy Statement   |  

Cookie-instellingen

  |   © Biodermal

Online kopen

Offline kopen