Zonnecrème vs Zonnefluïde: wat is het verschil?

Je hebt ze waarschijnlijk al gezien, de vernieuwde zonnecrèmes en zonnefluïdes van Biodermal. Maar, hoe werken deze producten eigenlijk? En waarin verschilt een zonnecrème van een zonnefluïde? Lees hier alles over deze zonproducten!

Optimale zonbescherming voor het gezicht

Zowel de zonnecrèmes als zonnefluïdes van Biodermal zijn speciaal ontwikkeld voor het gezicht. Ze bieden een extra hoge bescherming met de keuze uit een SPF 30 of een SPF 50+. De zonnecrèmes en fluïdes bevatten fotostabiele UVA/UVB-filters, waardoor je je huid optimaal beschermt. Zo help je rimpels, pigmentvlekken en verbranding van de huid door de zon te voorkomen.

Wat zijn zonnecrèmes?

Een zonnecrème is een zonnebrandcrème voor het gezicht met een extra verzorgende werking. Dit betekent dat naast zonbescherming de zonnecrème extra ingrediënten heeft, waardoor de huid extra wordt gevoed.

Zonnecrèmes zijn er in 2 varianten: de Anti Age zonnecrème en de Gevoelige Huid Zonnecrème:

Zonnecrème met Anti Age werking

De Anti Age zonnecrème (verkrijgbaar in SPF 30 en SPF 50+) bevat extra ingrediënten die huidveroudering tegengaan, zoals niacinamide. Onderzoek heeft aangetoond dat niacinamide werkt tegen het verminderen van rimpels. Daarnaast bevat de zonnecrème vitamine C, vitamine E en Q10 wat helpt om een jeugdige huid te behouden.

Anouk over Anti Age Zonnecrème


“Een topper is dit product! Fijn smeerbaar en toch niet vet. Ideale bescherming.”
Bekijk dit productLees meer reviews

Zonnecrème voor de gevoelige huid

De zonnecrème (verkrijgbaar in SPF 30 en SPF 50+) voor de gevoelige huid is een zonnecrème wanneer je gevoelig bent voor parfum. De zonnecrème is namelijk parfumvrij. Fotostabiele UVA/UVB filters zorgen voor onmiddellijk hoge bescherming.

Wat is een zonnefluïde?

Een zonnefluïde is vergelijkbaar met een zonnecrème, maar heeft een dunnere, lichtere structuur welke direct intrekt en zeer geschikt is voor de vette en gecombineerde huid. Biodermal heeft een Matterende Zonnefluïde in het assortiment met een SPF 30 en SPF 50+. De fluïde heeft een lichte formule wat matterend werkt voor de huid en daarmee glanzen voorkomt. De matterende fluïde bevat Zinc PCA wat helpt om puistjes te voorkomen. Daarnaast heeft Biodermal ook een zonnefluïde die zeer geschikt is voor dagelijks gebruik, namelijk de Ultralichte Zonnefluïde SPF 50+. Deze zonnefluïde bevat hyaluronzuur en antioxidanten om de huid intensief te hydrateren en beschermen. De ultralichte formule trekt snel in en laat geen witte waas achter. Ook is het parfumvrij, dus geschikt voor de gevoelige huid!

Zowel de zonnecrèmes als de zonnefluïdes kunnen onder make-up worden aangebracht. Op deze manier kun je optimaal beschermd én verzorgd de zon in.

Plaats je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Privacy Statement   |  

Cookie-instellingen

  |   © Biodermal

Online kopen

Offline kopen