Jong of oud? Gezichtsolie is voor iedereen!

Gezichtsolie wordt steeds populairder en niet zonder reden. Dit product bevat natuurlijke oliën die je huid zijdezacht doen aanvoelen. En dit is niet het enige voordeel van dit zogenaamde wondermiddel voor jong en oud. Benieuwd welke voordelen dit verzorgingsproduct nog meer heeft? Lees dan gauw verder.

De effecten van gezichtsolie

Het gebruik van een gezichtsolie wordt steeds populairder en kan een verrijking zijn in je dagelijkse verzorging. Het zit vaak boordevol voedingsstoffen die de huid in balans houden. In iedere olie zitten verschillende ingrediënten verwerkt die ieder hun eigen doeleinden hebben. Zo zie je vaak co-enzym Q10 terug op de verpakking. Dit ingrediënt zorgt voor bescherming van externe invloeden, waardoor de huid een jonge uitstraling behoudt. En ook zijn er veel natuurlijke oliën zoals Canola olie en Spireazaad olie terug te vinden in gezichtsoliën. Deze ingrediënten maken de huid zacht en sommigen hebben een hydraterende functie.

De beauties van gezichtsolie

  • Het is zacht, vloeibaar en wordt daardoor makkelijk opgenomen door de huid.
  • Gezichtsolie zit vaak bomvol vitamines en antioxidanten. Dit zijn dé ingrediënten waar je huid heel blij van wordt.
  • Je hebt maar een paar druppels nodig dus je kunt lekker lang met dit verzorgingsproduct doen.
  • Oliën zijn geschikt voor vele soorten huidtypen, sommige zijn zelfs geschikt voor een vette huid.
  • Gezichtsolie kan je zowel als serum, booster of als dagelijkse verzorging gebruiken.
  • Een gezichtsolie verstevigt de huidbarrière.

Sandy over de Anti Age Olie


“Super tevreden. Trekt snel in. Geen vettig gevoel. Maar wel een heerlijke zachte huid. En dat met een paar druppels ’s morgens en ’s avonds. Ik ben fan!”
Bekijk productLees meer reviews

Biodermal Anti Age olie voor alle leeftijden!

Wij konden natuurlijk niet achterblijven bij deze geweldige beautytrend! Ook Biodermal heeft een gezichtsolie met voedende werking die licht aanvoelt op de huid door haar unieke mix van natuurlijke oliën. Het bevat Canola olie en Spireazaad olie. Deze oliën zorgen voor hydratatie, waardoor de huid lekker zacht en soepel blijft. Daarnaast helpen het co-enzym Q10 en vitamine E je huid zich te beschermen tegen invloeden van buitenaf, waardoor de huid haar jeugdigheid behoudt. Jong of oud, wie wil er nou geen zachte en soepele huid? De Anti Age gezichtsolie van Biodermal is voor alle leeftijden, alle huidtypen en is pH-neutraal. Voor ieder wat wils dus!

Het gebruik van Anti Age olie

De Anti Age olie van Biodermal is verkrijgbaar in een potje van 30 ml en is uit het potje te halen door middel van een pipetje. Door het minimale gebruik van 3 a 4 druppels per keer gaat dit product lang mee. Breng deze hoeveelheid gezichtsolie ‘s avonds aan op een goed gereinigde huid zodat het ‘s nachts goed kan intrekken. Doe dit door de olie tussen je handpalmen te verwarmen en vervolgens te verdelen over je gezicht en hals. De volgende ochtend kun je dit ritueel herhalen om de huid een extra boost te geven. Zo help je je huid de dag door!

Gezichtsolie in combinatie met dag- of nachtcrème

Gezichtsolie past perfect in je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Een paar druppeltjes door je dag– en/of nachtcrème kunnen een goede aanvulling zijn op wat je huid normaal aan voedingsstoffen krijgt.

Gezichtsolie in combinatie met zonnebrandcrème

Wil je gezichtsolie gebruiken én je gezicht beschermen met een SPF factor? Breng dan een paar druppels aan en smeer je daarna in met zonnebrandcrème speciaal voor je gezicht. Let op dat je gezichtsolie niet gebruikt in combinatie met een zonnebrand waar al olie in zit. Door een andere olie toe te voegen, verander je namelijk de formule en de werking van je zonbescherming.

Niet alleen in de zomer is het handig dat deze combinatie van gezichtsolie en zonnebrandcrème gemaakt kan worden. Ook in de winter kan namelijk de UV-straling extra schadelijk zijn door de weerkaatsing in de sneeuw. En in een koude omgeving heeft gezichtsolie een bijkomend voordeel: dit product gaat het bevriezing van de huid tegen. Ideaal! Benieuwd hoe dit kan? Lees het in dit blog.

Lees ook meer over de verschillende soorten huidolie en de voordelen hiervan.

Plaats je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Privacy Statement   |  

Cookie-instellingen

  |   © Biodermal

Online kopen

Offline kopen