Jong of oud? Gezichtsolie is voor iedereen!

Gezichtsolie wordt steeds populairder en niet zonder reden. Dit product bevat namelijk natuurlijke oliën die je huid zijdezacht doen aanvoelen en heeft nog vele andere voordelen. Benieuwd welke voordelen dit verzorgingsproduct voor jong en oud nog meer heeft? Lees dan snel verder.

De effecten van gezichtsolie

Het gebruik van een voedende gezichtsolie wordt steeds populairder en kan een verrijking zijn in je dagelijkse verzorging. Het zit vaak boordevol voedingsstoffen die de huid in balans houden. In iedere olie zitten verschillende ingrediënten verwerkt die ieder hun eigen doeleinden hebben. Zo zie je vaak co-enzym Q10 terug op de verpakking. Dit ingrediënt zorgt voor bescherming van externe invloeden waardoor de huid een jonge uitstraling behoudt. Daarnaast zijn vind je ook veel natuurlijke oliën, zoals canola olie en meadowfoam zaadolie, terug in gezichtsoliën. Deze ingrediënten maken de huid zacht en hebben een hydraterende functie.

De voordelen van gezichtsolie

  • Het is zacht, vloeibaar en wordt daardoor makkelijk opgenomen door de huid.
  • Gezichtsolie zit vaak bomvol vitamines en antioxidanten. Dit zijn dé ingrediënten waar je huid heel blij van wordt.
  • Je hebt maar een paar druppels nodig dus je kunt lekker lang met dit verzorgingsproduct doen.
  • Oliën zijn geschikt voor vele soorten huidtypen, sommige zijn zelfs geschikt voor een vette huid.
  • Gezichtsolie kun je zowel als serum, booster of als dagelijkse verzorging gebruiken.
  • Een gezichtsolie verstevigt de huidbarrière.

Lana over de Renewing Face Oil


“Erg fijn product, trekt snel in en ruikt lekker!”
Bekijk product

Biodermal Renewing Face Oil voor alle leeftijden!

Ook Biodermal heeft een gezichtsolie met voedende werking die licht aanvoelt op de huid door haar unieke mix van natuurlijke oliën. De Renewing Face Oil van Biodermal bevat canola olie en meadowfoam zaadolie. Deze oliën zorgen voor hydratatie en voeden de huid, waardoor het lekker zacht en soepel blijft. Daarnaast helpen het co-enzym Q10 en vitamine E je huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf waardoor de huid haar jeugdigheid behoudt. Wie wilt er nou geen zachte en soepele huid? De Renewing Face Oil is daarom voor alle leeftijden, alle huidtypen en pH-neutraal.

Het gebruik van Renewing Face Oil

De Renewing Face Oil van Biodermal is verkrijgbaar in een flesje van 30 ml. De olie is uit het flesje te halen door middel van een pipetje. Door het minimale gebruik van 3 á 4 druppels per keer gaat dit product lang mee. Breng deze hoeveelheid gezichtsolie ‘s avonds aan op een goed gereinigde huid zodat het ‘s nachts goed kan intrekken. Doe dit door de olie tussen je handpalmen te verwarmen en vervolgens te verdelen over je gezicht en hals. De volgende ochtend kun je dit ritueel herhalen om de huid een extra boost te geven. Zo help jij jouw huid de dag door!

Gezichtsolie in combinatie met dag- of nachtcrème

Gezichtsolie past perfect in je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Een paar druppeltjes door je dag– en/of nachtcrème kunnen een goede aanvulling zijn op wat je huid normaal aan voedingsstoffen krijgt.

Gezichtsolie in combinatie met zonnebrandcrème

Wil je gezichtsolie gebruiken én je gezicht beschermen met een SPF factor? Breng dan een paar druppels aan en smeer je daarna in met zonnebrandcrème speciaal voor je gezicht. Let op dat je gezichtsolie niet gebruikt in combinatie met een zonnebrand waar al olie in zit. Door een andere olie toe te voegen, verander je namelijk de formule en de werking van je zonbescherming.

Niet alleen in de zomer is het handig dat deze combinatie van gezichtsolie en zonnebrandcrème gemaakt kan worden. Ook in de winter kan namelijk de UV-straling extra schadelijk zijn door bijvoorbeeld de weerkaatsing in de sneeuw. Daarnaast heeft een gezichtsolie in een koude omgeving een bijkomend voordeel: dit product gaat het bevriezing van de huid tegen. Ideaal! Benieuwd hoe dit kan? Lees het in onze blog over gezichtsolie bij koud weer.

Inge

Ik ben hier zo blij mee. Al jaren extreem droge huid. Nu dagelijks deze olie en mijn huis ziet prima uit. Al veel geprobeerd en niks hielp. Dit wel. Voor mij Top.

Sandra

Zo fijn product!heerlijk onder mijn dag/nachtcreme

Marina

Ik heb al ban alles geprobeerd, mijn huid blijft altijd trekkerig aanvoelen. Een monster zou fijn zijn om dit te proberen.

Lenny

Hallo, gezichtolie klinkt goed, ik heb zeer gevoelige huid, soms wat exceem.en ben bijna 50...ik zou het graag een keer proberen..zijn er ook monstertjes van?

Plaats je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Privacy Statement   |  

Cookie-instellingen

  |   © Biodermal

Online kopen

Offline kopen