Top 6 meest populaire huidverzorging tips!

Op Social Media hebben we gevraagd naar de meest waardevolle moeder & dochter huidverzorging tips. Tips die je nog steeds dagelijks opvolgt en jouw leven een stuk mooier hebben gemaakt. Hierbij de top 6 huidverzorging tips.

Tip 1: Ga nooit naar bed met make-up op

Iedereen heeft zich er wel eens schuldig aan gemaakt: in slaap vallen zonder je make up te verwijderen. Ook een enkele keer kan al schade toebrengen aan je huid. De nacht is namelijk een periode van herstel voor je huid. Wanneer je je gezicht niet goed reinigt kan dit het herstelproces tegengaan.

Tip 2: Reinig altijd je gezicht voor het slapen gaan

Wist je dat het belangrijk is om je gezicht zowel in de ochtend als in de avond te reinigen?

  • ’s Ochtends: Een goede face wash zorgt niet alleen voor een fris gezicht in de ochtend maar zorgt er ook voor dat je huidverzorgingsproduct optimaal wordt opgenomen in je huid.
  • ’s Avonds: Verwijder al je make-up resten met een verfrissende reinigingsmousse zonder de huid uit te drogen. De huid voelt na gebruik fris en schoon aan. Klaar voor de nacht!

Tip 3: Ga niet te lang in de zon

De zon zorgt bij velen van ons voor een positief humeur en een positieve uitwerking op het lichaam. Maar wist je dat de zon ook het huidverouderingsproces versnelt?

Tip 4: Gebruik altijd een dagcrème met SPF

Ook als je niet langdurig in de zon blijft is het aan te raden om altijd een dagcrème met SPF te gebruiken. Hiermee bescherm je de huid tegen de tekenen van vroegtijdige huidveroudering.

Saskia over de Anti Age 30+ dagcrème


“Ik gebruik deze dagcreme nu twee maanden. Ik vind hem heel erg fijn. En kan hem zeker andere vrouwen aanraden. Hij trekt snel in, werkt lang en ruikt lekker.”
Bekijk dit productLees meer reviews

Tip 5: Gebruik producten die voor jouw type huid goed werken

Het is belangrijk om een verzorgingsproduct te kiezen dat past bij jouw huidtype of specifieke huidprobleem. De huid krijgt hierdoor de ondersteuning die het nodig heeft. Benieuwd welk product het beste bij jouw huid past? Filter op huidtype of huidprobleem voor een passend product!

Tip 6: Gebruik de juiste getinte dagcrème

Je zal het vast wel eens gehoord hebben van mensen die zelf nooit make up dragen: ‘Niet die troep gebruiken hoor, daar krijg je puisten van.’ Dit is echter een fabel!

  • Gebruik producten die de poriën niet verstoppen en zorgen voor een natuurlijke uitstraling passend bij jouw huidtype.
  • Belangrijk is wel dat je je gezicht altijd goed reinigt. In de ochtend voordat je de getinte dagcrème aanbrengt. In de avond reinig je je gezicht alvorens je een voedende nachtcrème opsmeert.

Wil je wekelijks op de hoogte worden gehouden van alle tips&tricks en relevante informatie over huidverzorging? Klik op onderstaande “like-knop” en blijf ons volgen op Facebook.

Truus van boxel

Ik gebruik al meer dan 35 jaar biodermal , nu ook de olie en pcle crème , nu de crème 60 plus , tot heden altijd tevreden , dag en nacht crème plus punt

Jeanny

De olie is geweldig. Oudersomsvlekken worden minder. Gebruik wel paar druppeltjes per keer. Echte aanrader

Antje Steenbruggen-Stienstra

Ik gebruik dag en nachtcreme 60+ van Biodermal en bevalt prima,

Plaats je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Cookie-instellingen

  |   © Biodermal

Online kopen

Offline kopen