Zelfbruiner

Wil je het hele jaar door een zongebruinde teint? De hydraterende zelfbruiners van Biodermal geven je een geleidelijk zelfbruinend effect zodat je er altijd natuurlijk zomers uitziet. Al binnen 4 uur heb je een zichtbaar resultaat.

Producten

Werking zelfbruiner

Voor wie niet alleen tijdens de vakantie, maar het liefst het hele jaar door een stralende, zongebruinde teint wil hebben kan een zelfbruiner de uitkomst zijn. Je kunt hiermee bruin worden zonder zon en daarnaast zorgen voor ultieme hydratatie van de huid. De lichte melkachtige formules zijn geschikt voor alle huidtypen, trekken snel in en geven al binnen 4 uur een zelfbruinend resultaat. Biodermal zelfbruiners geven een professioneel en natuurlijk resultaat, dat niet van een zongebruinde huid te onderscheiden is.

Het ingrediënt in Biodermal zelfbruiners dat voor verkleuring van de huid zorgt is dihydroxyacetone (DHA). DHA is een ingrediënt dat reageert met de dode huidcellen op de huid, waardoor een bruine teint ontstaat. Doordat de huidcellen van de huid vernieuwen, verdwijnt deze kleur na enkele dagen weer vanzelf. Het is goed verdraagbaar door de huid en heeft niet dezelfde schadelijke invloeden als UV-stralen.

Gebruik zelfbruiner

De zelfbruinende crème breng je gelijkmatig aan op een goed gereinigde huid. De crème kan zowel overdag als ‘s nachts gebruikt worden en kan ook onder make-up aangebracht worden. Zorg wel dat je altijd je handen zorgvuldig wast na gebruik en dat je de crème goed laat drogen voor het aankleden, om vlekken op textiel te voorkomen. Ga je langdurig de zon in? Zorg dan dat je een zonnebrandcreme gebruikt met een SPF ter bescherming tegen UV straling.

Meer lezen over zelfbruiner? Lees dan onze blog over bruin zonder zon!

Tips

Dep je huid altijd schoon

Dep je huid met een schone tissue om te controleren of je zelfbruiner goed is opgedroogd, alvorens jezelf aan te kleden of in je schone witte bed te springen.

Gebruik een scrub voor een egale teint

Egale bruine teint zonder strepen? Scrub de huid zachtjes voor het gebruik van een zelfbruiner, zodat schilfertjes en oneffenheden van de huid vallen en je een egaal huidoppervlak overhoudt

Smeer je zelfbruiner goed uit

Smeer een zelfbruiner altijd goed uit rondom wenkbrauwen, haarlijn, knieën, ellebogen en enkels, om een zo natuurlijk mogelijk effect te krijgen.

Gerelateerde producten

Blog

vrouw smeert sun kissed bodylotion op benen

Bruin zonder zon

Langer bruin blijven is natuurlijk leuk, maar eerst moet je aan die bruine teint komen. In de zomer kun je […]

Biodermal | 21 maart 2018

lees meer
Biodermal Zonnecreme Anti Age

Sneller bruin worden op een veilige manier

Zodra de eerste zon tevoorschijn komt, worden de jurkjes en korte broeken uit de kast gehaald. Veel mensen gaan dan […]

Biodermal | 7 april 2017

lees meer

Zelfbruiner producten van Biodermal

Voor wie het hele jaar door een stralende, zongebruinde teint wil hebben biedt Biodermal verschillende zelfbruiners.
• Biodermal Sun kissed Face heeft een formule met lichtfrisse abrikozengeur en verzorgt en verzacht de huid. De crème zorgt voor een natuurlijke, egale zomerse gloed. Zichtbaar resultaat na 4 uur.
• Biodermal Sun Kissed Body lotion zorgt voor een geleidelijke, egale én natuurlijk bruine kleur. De lotion is verrijkt met het Triple Moist Complex, waardoor de huid onmiddellijk ultiem gehydrateerd wordt, tot diep in de huid.