P-CL-E Body

Wist je dat een droge huid bij elke leeftijd en huidtype kan voorkomen? Vaak heeft het ook meerdere oorzaken, denk aan hormoon veranderingen, voeding of het weer. Vooral in de winter kan je last krijgen van een wat drogere huid. Niet alleen op je gezicht, maar ook op je lichaam. Dit komt namelijk doordat de luchtvochtigheid daalt, waardoor de huid sneller uitdroogt. Juist dan is het extra belangrijk om je huid een extra handje te helpen!

Biodermal P-CL-E Body kan de oplossing bieden. Deze lijn is namelijk speciaal ontwikkeld voor de huid die wel wat extra ondersteuning en stimulans kan gebruiken. Het is geformuleerd met effectieve, huideigen ingrediënten die het natuurlijk huidherstel optimaal ondersteunen.

Na het ontwikkelen van de P-CL-E Crème, P-CL-E Olie, P-CL-E fluïde en het P-CL-E serum, is er nu dus ook Biodermal P-CL-E Body: vier intensief verzorgende producten speciaal ontwikkeld voor het lichaam.

Geformuleerd met effectieve en huidverbeterende ingrediënten

P-CL-E Body herstelt en beschermt de droge en gevoelige huid tegen kleine huidproblemen door de natuurlijke processen in de huid te ondersteunen. De P-CL-E formules zijn geformuleerd met effectieve en huidverbeterende ingrediënten zoals huideigen antioxidanten, ureum en natuurlijke sheaboter. Deze hydrateren intensief, kalmeren roodheid en vullen tekorten in de huid aan. Hierdoor verbetert de vochtbalans, de huidelasticiteit en wordt de huidbarrière versterkt. Voor een gezonde, mooie en intensief verzorgde huid die zacht, soepel en comfortabel aanvoelt.

Vier intensief verzorgende producten

Biodermal P-CL-E Body bestaat uit vier producten, twee bodylotions, een bodycrème en een handcrème. De P-CL-E Verzorgende Bodylotion is gemaakt voor de droge huid en bevat hydraterende en huidverbeterende ingrediënten die de huidbarrière versterken. Natuurlijke sheaboter en andere emolliënten maken de huid zacht en soepel, en vitamine E helpt de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

De P-CL-E Kalmerende Bodylotion is speciaal ontwikkeld voor de droge en gevoelige huid. Deze bodylotion is parfum-vrij, hydrateert intensief en verbetert de vochtbalans van de huid. De unieke formule met niacinamide (vitamine B3) en panthenol (provitamine B5) kalmeert en verbetert de gevoelige huid. Daarnaast helpt vitamine E de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf.

De P-CL-E Herstellende Bodycrème verlicht jeuk en irritatie bij een droge, schrale of ruwe huid en is parfumvrij. Door de combinatie van huideigen en huidverbeterende ingrediënten, waaronder ureum, hydrateert de bodycrème de huid intensief. Daarnaast vormen huideigen ureum en lipiden een beschermend laagje op de huid waardoor deze wordt versterkt en het vocht beter wordt vastgehouden.

De P-CL-E Voedende Handcrème heeft een rijke textuur en bevat huideigen ureum en natuurlijke canola-olie die de huid tot wel 24 uur lang intensief voeden en hydrateren. De antioxidanten Q10 en vitamine E helpen de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Help je huid een handje met Biodermal P-CL-E Body.

Hilda

Jammer dat de bodylotions niet licht geparfumeerd zijn zoals de heerlijke handcreme en after sun van biodermal

Plaats je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Privacy Statement   |  

Cookie-instellingen

  |   © Biodermal

Online kopen

Offline kopen