Snel bruin worden

Laatst bijgewerkt op 23-06-2021

Het heeft even geduurd, maar de zon laat zichzelf eindelijk zien! Tijd dus om de jurkjes en korte broeken uit de kast te halen en die witte benen eindelijk bij te laten kleuren. Om sneller bruin te worden, wordt zonnebrandcrème vaak achterwege gelaten. Maar pas op: de zon heeft schadelijke effecten op je huid. Smeer je dus altijd in als je de zon in gaat! Gelukkig zijn er manieren om sneller bruin te worden op een veilige manier. Lees hier de 5 beste tips om sneller bruin te worden.

1. Oil it up met zonneolie

Zonneolie met SPF beschermt de huid tegen schadelijke UV-straling, maar kan ook het natuurlijke bruiningsproces stimuleren doordat er vaak een bruiningsbooster aan is toegevoegd. Hierdoor wordt de huid sneller bruin.

De Biodermal Zonneolie SPF 10 zorgt voor een goede bescherming en activeert daarnaast de natuurlijke bruining. Hierbij is het wel belangrijk om te weten dat dit product voornamelijk goed werkt bij een al gebruinde huid. Ben je nog erg bleek? Kies dan voor een zonbescherming met een hogere SPF om verbranding te voorkomen.

Willine over de Biodermal Zonneolie SPF 10


“Afgelopen zomer deze oliespray voor het eerst gebruikt en wat heb ik er een plezier van gehad! Ik werd zichtbaar sneller bruin door deze olie en hij ruikt ook heerlijk fris! Goede kwaliteit en voelt goed op de huid! ”

2. Lekker dobberen!

Water trekt zonlicht aan en reflecteert de zon op je huid. Dus wil je sneller bruin worden? Zoek dan het dichtstbijzijnde meer of zwembad op. Pak een luchtbed en dobber lekker op het water.

Is dit ook jouw plan? Smeer jezelf dan wel in met waterbestendige zonbescherming, zoals de Hydra Plus Biodermal Zonnespray. Blijf jezelf regelmatig insmeren, ten minste om de twee uur.

3. Gebruik Bruinverlengende After Sun

Door de zon kan je huid droog worden. Het is daarom erg belangrijk om je huid goed te hydrateren na een dagje zon. Bruinverlengende After Sun van Biodermal is speciaal ontwikkeld om de huid na het zonnen intensief te hydrateren en te herstellen om zo de opgebouwde teint zo lang mogelijk te behouden. De After Sun is verrijkt met het Total Tanning System (TTS), wat de natuurlijke melanineproductie stimuleert en verlengt. Hierdoor blijf je langer bruin.

Astrid over After Sun Bruinverlengende Melk

“Geweldige verkoelende aftersun wat snel intrekt, en je verlengt je bruin zijn er ook nog door. ????”

4. Belangrijk: bescherm jezelf altijd met de juiste zonnebrandcrème

Dat bruine kleurtje willen we allemaal wel, maar veiligheid staat natuurlijk voorop ? Smeer jezelf daarom altijd in met zonbescherming als je de zon in gaat! Het is belangrijk om je zonnebrandcrème en SPF af te stemmen op jouw huidtype. We willen tenslotte wel sneller bruin worden op een veilige manier.

Zelfs als jouw huid niet zo snel verbrandt, is het van belang dat je je altijd insmeert met minimaal SPF 10 of 20 en de schaduw opzoekt tussen 12.00 en 15.00 uur. Heb je een lichtere huid? Dan is de kans dat je snel verbrandt groter. Kies dan een zonnebescherming met minimaal SPF 30.

5. Valsspelen met zelfbruiner

Wil je alvast een voorsprong, of wordt jouw huid niet zo snel bruin? Niet getreurd! Een zelfbruiner is in dat geval de oplossing. Sun Kissed Zelfbruinende lotion geeft je huid geleidelijk een natuurlijke, zomerse gloed. Het effect zie je al na enkele uren. Zo ben je binnen no-time bruin!

Meer lezen over de zon en jouw huid? Lees dan ook over effecten van de zon en zon en de huid.

Wil je wekelijks op de hoogte worden gehouden van alle tips&tricks en relevante informatie over huidverzorging? Klik op onderstaande “like-knop” en blijf ons volgen op Facebook.

Eva van Loo

Jammer dat een bedrijf dat huidverzorgingsproducten maakt (en dus een gezonde huid wil bevorderen?) een artikel publiceert over "snel bruin worden" en niet over hoe de huid beschermt kan worden tegen schadelijke effecten van de zon. Dit soort tips zijn echt niet meer van deze tijd...

Sandra

Nieuwe olie is maar 150 ml was altijd 200 ml en de prijs is niet echt anders. Aftersun ruikt niet meer zo lekker. Geef mij maar de oude versie

Hannie

Jammer dat er geen prijzen bij staan .

Angelique de water

Goedemorgen ik ben op zoek naar het pompflesje aftersun/cooling gel is dat nog verkrijgbaar??

Plaats je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Cookie-instellingen

  |   © Biodermal

Online kopen

Offline kopen