Snel bruin worden? Lees hier de tips!

Biodermal

7 april 2017 | 4:14

Zodra de eerste zon tevoorschijn komt, worden de jurkjes en korte broeken uit de kast gehaald. Al snel komt de confrontatie: je lichaam heeft al maanden geen zon gezien en geeft bijna licht. Next up: zo snel mogelijk bruin worden! Maar hoe? Lees hier de beste tips om snel bruin te worden.

Zonbescherming voor een geleidelijke bruining

Er zijn verschillende soorten zonbescherming verkrijgbaar die ondersteunen bij een natuurlijke bruining. Zo is de Hydraplus Zonnemelk van Biodermal speciaal ontwikkeld om de natuurlijke bruining van de huid te stimuleren. Naast de zonbescherming die deze zonnemelk biedt, wordt ook de aanmaak van huideigen melanine in de huid geactiveerd. Dit zorgt voor een natuurlijke bruine teint.

Ook al wil je snel bruin worden, het is belangrijk om je altijd in te smeren als je de zon in gaat. Als je dit niet doet, loopt je huid namelijk de kans om te verbranden wat resulteert in een rode huid in plaats van die zomerse, bruine teint. Biodermal heeft zonbescherming afgestemd op verschillende huidtypes, zodat er voor ieder wat wils is.

Biodermal Hydraplus Zonnemelk SPF 20


“Hydraplus Zonnemelk SPF 20 van Biodermal is speciaal ontwikkeld om een natuurlijke bruining te krijgen en te behouden. Tegelijkertijd wordt de huid gehydrateerd en beschermd tegen schadelijke effecten van zonnestraling”

Lekker dobberen

Water trekt zonlicht aan en reflecteert de zon op je huid. Dus wil je snel bruin worden? Zoek dan het dichtstbijzijnde meer of zwembad op. Nog beter: pak een luchtbed en dobber lekker op het water.

Oil it up!

Een olie als zonbescherming zorgt voor een snellere en intense bruining. Biodermal Zonneolie SPF10 zorgt voor een goede bescherming en een intense bruining. Maar let op, dit is met name een goede tip als je al een redelijk gebruinde huid hebt.

Verzorging na de zon

Na een aantal uren zonnen is je huid snel uitgedroogd. Het is daarom erg belangrijk om je huid goed gehydrateerd te houden na het zonnen. Bruinverlengende After Sun van Biodermal is speciaal ontwikkeld om de opgebouwde bruining zo lang mogelijk te behouden en de huid na het zonnen intensief te hydrateren en te herstellen. En vergeet niet de hele dag door veel water te drinken!

Valsspelen met zelfbruiner

Na het toepassen van deze tips nog steeds zo wit als een laken? Misschien is in dat geval een zelfbruiner voor jou de beste oplossing. Sun Kissed Bodylotion en Sun Kissed Gezichtscreme van Biodermal zorgen voor een geleidelijke natuurlijke zomerse gloed. Na enkele uren ontstaat er een natuurlijke lichte teint om jouw zomer mee te starten. Zo wordt je gewoon bruin zonder zon!

Wil je wekelijks op de hoogte worden gehouden van alle tips&tricks en relevante informatie over huidverzorging? Klik op onderstaande “like-knop” en blijf ons volgen op Facebook.

After sun Zelfbruiner Zonnebrand Zonverzorging

Lees ook

Reacties

Eva van Loo

Jammer dat een bedrijf dat huidverzorgingsproducten maakt (en dus een gezonde huid wil bevorderen?) een artikel publiceert over "snel bruin worden" en niet over hoe de huid beschermt kan worden tegen schadelijke effecten van de zon. Dit soort tips zijn echt niet meer van deze tijd...

Sandra

Nieuwe olie is maar 150 ml was altijd 200 ml en de prijs is niet echt anders. Aftersun ruikt niet meer zo lekker. Geef mij maar de oude versie

Hannie

Jammer dat er geen prijzen bij staan .

Angelique de water

Goedemorgen ik ben op zoek naar het pompflesje aftersun/cooling gel is dat nog verkrijgbaar??