De natuurlijke schoonheid van moeder op dochter

De #zomoederzodochter actie om een Biodermal Naturel Mooi Kerstpakket te winnen is afgelopen

Jouw natuurlijke schoonheid heb je natuurlijk van je moeder meegekregen. Zij was de eerste die jou iets leerde over huidverzorging en daar profiteer je vandaag de dag nog steeds van. De feestdagen zijn er om deze bijzondere moeder-dochter band met Biodermal te vieren!

Wie hebben er gewonnen
Op Facebook en Instagram hebben we onze fans gevraagd om de moeder-dochter band toe te lichten door het delen van een #zomoederzodochter gezicht verzorgingstip. Onwijs bedankt voor de super leuke foto’s en goeie “moeder” of “oma” tips die jullie hebben gedeeld. Via deze link vind je de moeder-dochter tips van de 6 winnaars.

 

 

Biodermal biedt de beste natuurlijke verzorging en bescherming zodat je huid jong en veerkrachtig blijft. Zo behoud je je natuurlijke schoonheid en word je naturel mooi ouder. Lees meer over huidveroudering en onze anti age producten op onze site.

J.A. Heringa

Beste mensen van Biodermal. Op zoek naar een nieuw potje dagcrème voor de (zeer) gevoelige huid, tref ik helaas alleen maar potjes zonder pompje. Waarom is dit besluit genomen? Ik vond het pompje net zo fijn en hygiënisch. Hoop dat jullie besluiten om de crème weer in zo'n pompflesje op de markt te brengen. Nu heb ik maar een ander merk genomen, jammer.

Plaats je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Privacy Statement   |  

Cookie-instellingen

  |   © Biodermal

Online kopen

Offline kopen