Serum

Serums zijn effectieve producten binnen huidverzorging vanwege de hogere concentratie werkzame ingrediënten. Je kunt een serum gebruiken naast je reguliere dag- en nachtverzorging. Alleen het serum of ónder een dag- en nachtcrème, wat je prettig vindt.

Producten

Wat is een serum?

Een crème is soms ook in de vorm van een serum verkrijgbaar. Een serum is een huidverzorgingsproduct met een hoge concentratie werkzame ingrediënten. Dit maakt een serum een effectief product binnen huidverzorging.

Waarom een serum gebruiken?

Een serum kan dienen als extra ondersteuning bij het aanpakken van een specifiek huidprobleem, zoals een droge huid, huidveroudering of bij huidirritaties of rode vlekjes. Het kan ook als extra ondersteuning dienen voor de huid van je gezicht. Bovendien heeft serum nog andere voordelen:
Een intensieve werking Omdat serums een hoge concentratie werkzame ingrediënten bevatten, bieden ze een intensieve werking. Ideaal wanneer je huid een boost nodig heeft! Door deze hoge concentratie van ingrediënten is het aanbrengen van een paar druppeltjes serum genoeg.
Zowel overdag als ’s nachts te gebruiken Serums zijn op alle momenten van de dag te gebruiken. Doordat het een verhoogde concentratie van bepaalde ingrediënten bevat is het de perfecte aanvulling op bijvoorbeeld je dag- of nachtcrème.
Een fluweelzachte, lichte textuur Een serum heeft vaak een lichtere textuur dan een crème, die zacht aanvoelt op de huid.

"Heerlijk product. Rode vlekjes waren binnen een week een stuk minder zichtbaar. Smeert goed, trekt snel in en maakt mijn huid heerlijk zacht. Een aanrader!"

Jeaneth over P-CL-E Serum

Tips

Je kunt een serum ook gebruiken als kuur. Gebruik het serum dan voor een duur van ongeveer 6 weken zowel ’s ochtends als ‘s avonds en je zult zien dat jouw huid een boost krijgt en verbetert.

Gebruik een serum altijd direct na het reinigen van je gezicht zodat de werkzame ingrediënten de huid optimaal kunnen ondersteunen.

Gerelateerde producten

Serum van Biodermal

Biodermal heeft verschillende verzorgingsproducten in de vorm van een serum waarmee je je huid optimaal kunt verzorgen. De serums van Biodermal bevatten een hoge concentratie huideigen en werkzame ingrediënten. Het assortiment bestaat onder andere uit Anti-Age serum, oogserum, P-CL-E serum en Pigmentserum. Anti-Age serum Om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan is het Anti Age 25+ serum of Anti Age 50+ serum geschikt om rimpelvorming te vertragen, zichtbaarheid van rimpels te verminderen én voor meer volume en veerkracht van huid. Oogserum Het Anti Age oogserum biedt de oplossing om de tekenen van huidveroudering en vermoeidheid rond de ogen te verminderen. Dit gezichtsserum is speciaal ontwikkeld voor de dunne en kwetsbare huid rondom de ogen. P-CL-E serum Voor een extra stimulans en ondersteuning van de kwetsbare, gevoelige of droge huid is het P-CL-E serum een intensief en doeltreffend serum. De ingrediënten helpen de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf door deze te neutraliseren. Pigment serum Bij pigmentvlekken is de intensieve werking van het pigmentserum geschikt voor het verminderen van de zichtbaarheid, met als resultaat een egale en gezonde teint op de huid. Dit pigmentserum wordt makkelijk opgenomen door de huid.

Biodermal P-CL-E serum wordt beoordeeld met 5 sterren door onze gebruikers