Serum

Serums zijn effectieve verzorgingsproducten voor het gezicht. Ze hebben namelijk hogere concentraties werkzame ingrediënten dan een crème. Je kan ook een serum als aanvulling op jouw routine gebruiken.

Producten

Wat is een serum?

Een serum is een huidverzorgingsproduct met een hoge concentratie werkzame ingrediënten, zoals niacinamide en vitamine E. Hierdoor zijn serums effectieve huidverzorgingsproducten. Bovendien hebben serums een lichte textuur, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangebracht. Ook wordt een serum snel opgenomen door de huid.

Wat doet een serum voor het gezicht?

Een serum kan als extra ondersteuning dienen voor de huid van je gezicht. Ook biedt een gezichtsserum extra ondersteuning bij het aanpakken van een specifiek huidprobleem. Bij Biodermal vind je serums voor verschillende huidproblemen, zoals:

 • Een droge huid
  Ons P-CL-E serum is geschikt voor de gevoelige, kwetsbare of droge huid. Ook pakt het serum huidirritaties en rode vlekjes aan.
 • Onzuiverheden
  Ons Pure Balance serum is een hooggeconcentreerd serum speciaal ontwikkeld voor een volwassen huid met onzuiverheden en oneffenheden. Dit serum bevat een hoge concentratie niacinamide. Dit ingrediënt gaat oneffenheden en onzuiverheden tegen.
 • Huidveroudering
  Ook kan een serum de zichtbaarheid van rimpels verminderen. Dankzij de extra hoge dosering van plantaardig cypergras stimuleert ons Anti-Age 50+ serum het collageen. Hierdoor wordt de huidelasticiteit verbeterd. Het Anti-Age oogserum vermindert fijne lijntjes rondom de ogen.
 • Een zwangerschapsmasker en/of pigmentvlekken
  Ons pigmentserum bevat natuurlijk extract uit madeliefjes. Hierdoor wordt de zichtbaarheid van pigmentvlekken te verminderd.

Waarom moet ik een gezichtsserum gebruiken?

Een serum voor het gezicht heeft een intensieve werking 
Omdat serums een hoge concentratie werkzame ingrediënten bevatten, bieden ze een intensieve werking. Ideaal wanneer je huid een boost nodig heeft! Door deze hoge concentratie van ingrediënten is het aanbrengen van een paar druppeltjes serum genoeg.

Een gezichtsserum is zowel overdag als ’s nachts te gebruiken 
Serums zijn op alle momenten van de dag te gebruiken. Doordat het een verhoogde concentratie van bepaalde ingrediënten bevat is het de perfecte aanvulling op bijvoorbeeld je dag- of nachtcrème.

Een serum bestaat uit een fluweelzachte, lichte textuur 
Een serum heeft vaak een lichtere textuur dan een crème, die zacht aanvoelt op de huid.

Waarom is een serum relatief duurder dan een crème?

Een serum is over het algemeen duurder dan een crème omdat de concentratie huideigen, werkzame ingrediënten hoger is. Deze grondstoffen zijn over het algemeen erg duur, daardoor wordt een serum ook duurder.

"Heerlijk product. Rode vlekjes waren binnen een week een stuk minder zichtbaar. Smeert goed, trekt snel in en maakt mijn huid heerlijk zacht. Een aanrader!"

Jeaneth over P-CL-E Serum

Tips

Je kunt een serum ook gebruiken als kuur. Gebruik het serum dan voor een duur van ongeveer 6 weken zowel ’s ochtends als ‘s avonds en je zult zien dat jouw huid een boost krijgt en verbetert.

Gebruik een serum altijd direct na het reinigen van je gezicht zodat de werkzame ingrediënten de huid optimaal kunnen ondersteunen.

Gerelateerde producten

Serum van Biodermal

Biodermal heeft verschillende verzorgingsproducten in de vorm van een serum waarmee je je huid optimaal kunt verzorgen. De serums van Biodermal bevatten een hoge concentratie huideigen en werkzame ingrediënten. Het assortiment bestaat onder andere uit Anti-Age serum, oogserum, P-CL-E serum en Pigmentserum. Anti-Age serum Om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan is het Anti Age 25+ serum of Anti Age 50+ serum geschikt om rimpelvorming te vertragen, zichtbaarheid van rimpels te verminderen én voor meer volume en veerkracht van huid. Oogserum Het Anti Age oogserum biedt de oplossing om de tekenen van huidveroudering en vermoeidheid rond de ogen te verminderen. Dit gezichtsserum is speciaal ontwikkeld voor de dunne en kwetsbare huid rondom de ogen. P-CL-E serum Voor een extra stimulans en ondersteuning van de kwetsbare, gevoelige of droge huid is het P-CL-E serum een intensief en doeltreffend serum. De ingrediënten helpen de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf door deze te neutraliseren. Pigment serum Bij pigmentvlekken is de intensieve werking van het pigmentserum geschikt voor het verminderen van de zichtbaarheid, met als resultaat een egale en gezonde teint op de huid. Dit pigmentserum wordt makkelijk opgenomen door de huid.

Biodermal P-CL-E serum wordt beoordeeld met 5 sterren door onze gebruikers