172 Biodermal reviews in 1 week!

172 gebruiksters hebben hun Biodermal ervaring met ons gedeeld

Biodermal is een Nederlands huidverzorgingsmerk speciaal ontwikkeld voor én door de Nederlandse vrouw. Biodermal is continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe en de verbetering van bestaande producten. De mening en wensen van onze gebruiksters zijn daarbij erg belangrijk voor ons. Biodermal gaat uit van de natuurlijke kracht van de huid maar snapt dat iedere huid anders is en haar eigen behoeften heeft.

Deze week deden wij een oproep aan onze gebruikers om hun eigen ervaring met onze producten te delen. Binnen enkele dagen mochten wij maar liefst 172 ervaringen ontvangen op onze website. Wow! Lees hieronder enkele ervaringen die we graag met jullie willen delen.

Nancy Bastiaans over de P-CL-E crème
“Wauw! Ik zweeeer bij PCLE crème. Altijd extreem gevoelige huid gehad. Vroeger jaren bij dermatoloog gelopen. Allerlei smeersels geprobeerd, weinig succes. Maar met PCLE crème straal ik weer! Geen jeuk en rode vlekjes meer, geen puistjes. Ben 37 en heb dankzij Biodermal PCLE crème een stralende en zijdezachte huid als n 20 jarige! (Krijg ik ook regelmatig te horen). TOP product wat zelfs meer doet dan beloofd! Standaard voorraad potjes in huis. Dankjullie voor dit product”

Wies Lemmen over de Anti Age 60+ dagcrème
“Ben nú 72 en gebruik deze Biodermal 60+ dagcrème al vanaf mijn 60ste. Een gewéldig product. Zal het ook altijd aan vriendinnen en kennissen aanbevelen!”

biodermal-aftersun

Jolien v Hoorn over de Hydra plus dag gelcrème
“Ik heb veel dagcrèmes geprobeerd, van hele luxe merken tot hele goedkope maar niets gaf een comfortabel, gehydrateerd gevoel zonder vet te zijn. Tot ik bij deze crème voor de vochtarme huid van Biodermal uit kwam! Het scheelt zo veel, de juiste crème laat je stralen ipv glimmen. Ik dacht altijd dat ik een droge huid had, maar het bleek vochtarm te zijn. Ik heb de dag en de nachtvariant en gebruik deze inmiddels al 2 jaar naar grote tevredenheid :D”

Stella Maureen de Winter over de Anti Age oogserum
“Uw producten zijn voortreffelijk en mét zichtbaar resultaat!”

Arina Oudshoorn over de Anti Age 50+ dagcrème
“Ik gebruik nu enkele maanden Biodermal Anti-Age 50+ en ik moet zeggen ik was blij verrast! Het is een heerlijke dagcrème die snel indroogt en geen plakkerig gevoel achterlaat. Dat vind ik een zeer fijne bijkomstigheid, want op deze leeftijd ondervind je al genoeg plakkerige momenten.”

biodermal-serum

Suzan Tolk over de Droge & Gevoelige huid dagcrème
“Al van jongs af aan een enorme droge huid met Biodermal krijg ik een stralende huid waar ik erg blij mee ben makkelijk bij gebruik, geen vettig gevoel maar een super resultaat!”

Monique Nieuwkoop over de P-CL-E crème
“P-CL-E crème, de enige crème die doet wat hij belooft. Alle problemen worden opgelost met als eindresultaat een prachtige gladde jonge huid. Heb je een probleemhuid, koop deze crème en je hebt snel weer een mooie huid. Voor mij dus echt een onmisbare crème!”

Ineke Uphof over de Dag- & Nachtcrème
“Voor mij is dit de ideale crème, zacht overdag en verzorgend ’s nachts. Geen allergieën geen irritatie!Ik wil nooit iets anders meer! ♡”

biodermal-oog-make-up

Nellie van Hal over de Renewing Face olie
“Zo geweldig, zo fijn in gebruik, meng het met PCLE nachtcrème. En mijn huid ziet er fris en mooi uit. Gebruik bijna alle Biodermal producten. Zo blij mee past helemaal bij mij.”

biodermal-gevoelige-huid

 

Piiki

Beste Biodermal, Precies hetzelfde reactie als een aantal andere gebruikers op jullie anti-age crème dag en nacht, Ook geïrriteerde en jeukende ogen met zwelling en pukkels en irritatie aan mijn huid. Toen ik jullie oog crème voor gevoelige huid voor het eerst gebruikte, reageerden mijn oogleden branderig, mijn gezicht weer gewassen en niet meer gebruikt, de volgende dag helemaal rode opgezette oogleden, geen gezicht. Heel verdrietig dat ik zoveel geld hieraan heb besteed, nu mag ik alles weggooien en zit met deze ellende nog, huid is onrustig en mijn oogleden branden en jeuken. Voor mij geen geschikte product.

Biodermal

Hi Hetty, wat ontzettend vervelend dat je deze reactie op onze crème hebt gekregen. Onze huidlijn neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de klacht te bespreken en naar een oplossing te zoeken. Groeten, Biodermal

Hetty van Genderen

Ik heb drie wek 60 plus in gebruik. De dag-nacht creme, de oogcreme en het serum.... Heb last van vervelende geirriteerde ohgenhettyvangenderen@me.com.h zwellingen onder mijn ogen waardoor ik de eerste uren niet de straat op durf... Vanmorgen was het weer vreselijk..., nu alles zo weg gegooid, kosste me een hoop en ben enorm geschrokken van dit slechte resultaat

Biodermal

Wat vervelend om te horen dat je deze reactie kreeg op de crème. Zou je misschien contact kunnen opnemen met onze huidlijn? Je kunt ze op een doordeweekse dag bellen tussen 09:00 en 17:00 op 0800-2463376 of een mailtje sturen naar info@biodermal.nl. We zouden namelijk graag meer te weten komen over je reactie en specifieke productnummer. Groeten, Biodermal

Ingrid van der Werff-Heuvelink

Biodermal anti aging crème 2 weken gebruikt. Ik kreeg hier branderige en vermoeide ogen van. Wist eerst niet waarvan het kwam. Toen ik met het gebruik stopte gingen de klachten weg. Twee potjes gekocht, voor de dag en de nacht. Helaas weggegooid geld.

Nathalie

Ik gebruik al jaren naar volle tevredenheid de dagcreme voor de droge/gevoelige huid in een pompje. Voor mij ideaal en ik krijg er een heel zachte huid van! De pompjes zijn niet overal te koop, dus als ik ze zie koop ik er meteen vier tegelijk:)

Yvonne Janse

Ik heb biodermal nu 14 dagen gebruikt van de lijn anti age 50+.Ik gebruik de dag en nachtcreme, reinigings mousse en de antie age olie. Ik zie dat mijn huid er van op knapt voelt beter aan. Het trekt direct in en voelt niet vet aan. Wat ik jammer vindt dat biodermal geen gezichtsmasker heeft. Ik ga biodermal ieder geval blijven gebruiken en is goed betaalbaar.

Biodermal

Beste Ingrid, Onze Biodermal huidlijn neemt even contact met u op! Zij zullen u een mailtje sturen :)

Ingrid V

Beste lezer, Ik heb de roze Biodermal dag- en nachtcrème gekocht,omdat ik een gevoelige huid heb. Helaas reageert mijn huid zeer heftig op deze crèmes, mijn huid gaat enorm branden en raakt geïrriteerd. Ik hoop dat iemand van Biodermal contact met mij wilt opnemen en mij van advies kan voorzien. Alvast bedankt.

Hennij ter Horst

Ik gebruik voor het eerst anti Age 50+Crème. Ik had hem 3 keer gebruikt alle 3 de keren kreeg ik naar een uur of 5a6 branderige ogen, dus 14dagen niet gebruikt en gisteren toch nog een keer gebruikt en weer het zelfde en de hele avond pijnlijke ogen het duurde langer dan de andere keren. Dus dat doen we niet meer. (Een duur potje waar ik niets aan heb).

Plaats je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Privacy Statement   |  

Cookie-instellingen

  |   © Biodermal

Online kopen

Offline kopen