Test & Tell: spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Manon, wat vind je van de nieuwe P-CL-E Olie?

Naam: Manon Laurey
Woonplaats: Leiden
Leeftijd: 56
Beroep: Ambtenaar – Grote Ondernemingen Belastingdienst
Kinderen: 8 (resp. 14, 17, 19, 21, 23, 25, 27 en 29 jaar)

Huidtype
Ik word ouder, mijn huid wordt dunner. Hierdoor ontstaan rimpels rond mijn ogen en mijn wangen zakken. Ik heb donkere kringen onder mij ogen door mijn slappe huid. Hier en daar een ouderdomsvlek. Mijn huid is wat dunner en minder veerkrachtig dan vroeger.

testimonial-anti-age-olie-3-768x1024

Ik test de Biodermal Anti Age olie
Benieuwd wat dit kan doen voor mijn huid. Hoe ouder ik word hoe meer mijn gezicht begint te tekenen. Ik werk fulltime en heb nog drie van mijn acht kinderen thuis wonen. Een stuk minder hectisch dan vroeger, maar zowel moeder zijn als fulltime werken blijft soms de nodige inspanning vergen. Mijn huid is ouder geworden. Leuk om daarom de Biodermal Anti Age olie te testen. Het zou geweldig zijn als mijn “verval” enigszins kan worden gestuit.

De verpakking
Het apothekers flesje is qua uiterlijk hetzelfde als de verpakking. Het ligt makkelijk in de hand en de pipet werkt prima.

testimonial-anti-age-olie-1-768x1024

Poriën aan het werk
De olie is uiteraard vettig. Na het aanbrengen ontstaat er een soort gevoel, alsof al mijn poriën hard aan het werk zijn. Dat is prettig, omdat ik daardoor het gevoel heb dat er iets gebeurt. Ik heb het gevoel dat mijn huid veerkrachtiger (soepeler en zachter) is geworden. Het aanbrengen is eenvoudig, de olie trekt snel in en laat geen vet gevoel achter. Daar overheen breng ik mijn dagcrème aan. ’s Avonds herhaal ik dit met mijn nachtcrème. Ik vermeng geen druppeltje olie met mijn dagcrème, omdat ik dan ga glimmen. Dat is voor mijn huid iets teveel van het goede.

Een sprookje
Ik verwacht geen tovermiddel (ik geloof wel in sprookjes, maar dat is meer hoop op het onmogelijke). Een mens wordt nu eenmaal ouder, maar deze olie is fijn. Iedere ochtend een beetje tijd voor mezelf en voor mijn huid. Alleen dat al helpt.

testimonial-anti-age-olie-6-817x1024

Eindoordeel
Een fijne olie; een paar kleine druppeltjes is al genoeg. M’n huid voelt zacht en soepel aan na gebruik. Ik zou hem zeker aanraden aan andere vrouwen. Ik gebruik hem nu iedere dag als een serum onder mijn Anti Age 50+ dag– en nachtcrème. Het is op drukke dagen een momentje van ontspanning.

Prijs/kwaliteit: aan de prijzige kant, maar kwaliteit ja!
Combineren: goed te combineren met Anti Age 50+ dagcrème en nachtcrème
Pluspunten: Gevoel dat het iets doet en m’n huid aan het werk zet
Minpunten: Voor mijn huid te veel om samen met dagcrème te gebruiken, dus ik wissel liever af
Cijfer: 8, want heb écht een momentje voor mezelf en m’n huid voelt direct zacht aan

Plaats je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Privacy Statement   |  

Cookie-instellingen

  |   © Biodermal

Online kopen

Offline kopen