De 4 beauty producten van Tessa Duste van Rooflife

De 4 beauty producten van Tessa Duste van Rooflife

Tessa BW

Tessa Duste (27) is een bijzondere vrouw. Met haar bedrijf Rooflife tovert ze platte, grijze daken om tot groene daken, een leefbare oase. Van grijs naar groen dus met de natuur midden in de stad. Binnenkort lees je meer over Tessa zelf in een interview, maar we kijken nu alvast even naar haar top 4 favoriete beauty producten.

Tessa;s top 4

1. P-CL-E serum (Biodermal)

Voor onder mijn dagelijkse verzorging, met de vitamine E aanvulling waar ik zo gek op ben. Het biedt mijn huid iets meer verzorging en het voelt heerlijk zacht aan.

Top5_PCLE_klein

2. Terracotta Blush (Guerlain)

Deze blush gebruik ik graag in de winter als ik te wit ben. Hele mooie natuurlijke kleur en blijft ook erg lang zitten. Zit geen glitter of glans in.

Top5_Bronzer_Klein

3. Daily lip conditioner (Blistex)

Zo’n lekkere smaak en het brandt een beetje. Vroeger likte ik het van mijn lippen omdat ik het zulk lekker spul vond, inmiddels doe ik dat niet meer. 😉

Top5_Blistex_klein

4. Anti-age CC crème SPF 15 (Biodermal)

Heerlijk voor in de ochtend omdat er een SPF factor in zit en meteen een licht kleurtje. Dan ben je goed beschermd de hele dag, bovendien zitten er ook geen parabenen in.

Top5_AntiAge_klein

Wat is jouw beauty ritueel? Deel dit in een reactie onderaan dit bericht!

Wil je wekelijks op de hoogte worden gehouden van alle tips&tricks en relevante informatie over huidverzorging? Klik op onderstaande “like-knop” en blijf ons volgen op Facebook.

Nellie van hal

Heb bijna alle producten van Biodermal en al zeker 30 jaar .De nieuwe Antiage olie en Antiage dagcrème is een welkome aanvulling. Heerlijk.

Plaats je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Privacy Statement   |  

Cookie-instellingen

  |   © Biodermal

Online kopen

Offline kopen