Reviews nieuwe Biodermal zonproducten!

Begin 2017 was de lancering van de geheel vernieuwde zonnelijn van Biodermal. Deze vernieuwde zonbescherming van Biodermal is speciaal samengesteld om de huid te beschermen én optimaal te verzorgen. 2 in 1 dus! Wij vroegen al onze Facebookfans om hun ervaring met de nieuwe zonbeschermingsproducten te delen. En wat waren jullie enthousiast! In deze blog zetten we de reviews op een rijtje.

Veel enthousiaste reacties

Allereerst kwamen er veel positieve reacties op de Anti Age zonnebrandcrème speciaal voor de rijpe huid. Biodermal Anti Age Zonnecrème (verkrijgbaar in SPF 30 en SPF 50+) is speciaal ontwikkeld voor het gezicht en zorgt voor bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering. Vitamine C, E en Q10 bieden actieve bescherming tegen invloeden van buitenaf. De lichte formule is niet vet of plakkerig.

 

Anti Age Zonnecrème voor het gezicht SPF 30 |
Review van Cindy

Sinds kort gebruik ik jullie zonnebrandcrème voor het gezicht. Ik ben nog niet op leeftijd maar heb wel last van pigmentvlekken. In de korte tijd dat ik de zonnebrandcrème gebruik zie ik nu al verbetering! Ik gebruik het samen met jullie pigment dagcrème en serum.

Anti Age Zonnecrème voor het gezicht SPF 30 | 
Review van Mechthild
Vorig jaar vakantie in Macedonië de eerste dag een paar uurtjes bij het zwembad gezeten. Het was niet eens bijzonder warm. Toen ben ik vreselijk verbrand in mijn gezicht. De apotheek raadde mij de Anti Age zonnecrème spf 50+ aan. Dit is heerlijk spul en beschermt goed. Sindsdien altijd bij me.

Anti Age Zonnecrème voor het gezicht SPF 50 |
Review van Angelique 

Heel fijne crème. Mijn standaard gezicht verzorging in de lente en zomer. Als kleuterleerkracht ben je vaak buiten als de kinderen lekker aan het spelen zijn. Goed bescherming met deze fijne crème hoef ik niet steeds de schaduw op te zoeken en speel ik zorgeloos met de kids mee! Aanvulling: elk jaar krijgt mijn 77 jarige moeder van mij een tube van deze crème. Kan ze lekker er op uit zonder zonneschade!

 

Ook de Matterende zonnefluïde voor de gecombineerde tot vette huid viel in de smaak! Biodermal Matterende Zonnefluïde (verkrijgbaar in SPF 30 en SPF 50+) is speciaal ontwikkeld voor het gezicht. De formule is matterend en laat geen glans achter op de huid. Het product bevat Zinc PCA dat helpt om puistjes te voorkomen.

 

Matterende Zonnefluïde SPF 30 |
Review van Nadine 

Een toppertje! De Fluïde is licht, trekt snel in en doet wat het moet doen! Ik ben dit product gaan gebruiken na het oplopen van pigmentvlekjes tijdens de zwangerschap. Ik kan nog steeds genieten van de zon, maar onzichtbaar goed beschermd, zonder de aanwezigheid van nieuwe pigmentvlekjes!
Love it!

Matterende Zonnefluïde SPF 30 |
Review van Marinthe
Eindelijk een onwijs goede zonnebrand voor mijn gezicht. Het is altijd even afwachten of die echt doet wat erop staat, maar hij is zelfs beter dan mijn verwachtingen. Dag glimhoofd en puistjes. Ik wil geen ander meer! 🙂 zeker een aanrader voor mensen met vette huid.

Matterende Zonnefluïde SPF 50 |
Review van Mariska
Fijne zonbescherming voor mijn gezicht, super te gebruiken voor elke dag. Trekt goed in en geeft geen glans of plakkerig gevoel.

 

Biodermal introduceerde dit jaar ook zonbescherming speciaal voor de gevoelige huid en ook hier waren fans! De producten (Zonnespray, Zonnemelk en Zonnécreme voor het gezicht) hebben een hoge beschermingsfactor en zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige (kinder)huid. De lichte, parfumvrije formule is zeewater- en zand resistant en kan ook aangebracht worden op een natte huid.

 

 

Gevoelige Huid Zonnecrème voor het gezicht SPF50 |
Review van Marjan 

Ik heb een dunne huid. Ik krijg pigmentvlekken als ik in de zon heb gezeten. Geen enkele creme werkt voor mijn gevoelige huid, maar deze wel. Ik verbrand niet met deze creme. Ik vind het een prettige creme (smeert makkelijk, niet te dun en te dik) en ik ben er erg blij mee!

Gevoelige Huid Zonnemelk SPF 30 |
Review van Tamara 

Het smeert super en werkt echt heel goed. Echt meer dan waard voor je geld. Met Biodermal beschermd tegen de zon en je meert geen chemische creme op je lijf waar je weer uitlag van kan krijgen. Ben je zuinig op jezelf smeer dan Biodermal.

Gevoelige Huid Zonnemelk SPF 50 |
Review van Lieke 

Super fijn lekker ruikend zonproduct dat mijn bleke huid vol zomersproetjes goed beschermt tegen de zon. Op mijn gezicht gebruik ik de matterende zonfluide. Ook hierover zeer tevreden, niet vet en zweet er niet af bij tropische temperaturen 🙂

Gevoelige huid Zonnespray SPF 50 |
Review van Tessa 

Ons zoontje van 2 kan heftig reageren op zonnebrand crèmes. Na lang zoeken zijn we erachter dat dit bij Biodermal niet het geval is. Heel fijn dat het een spuitflacon is ook, erg handig in gebruik. Voortaan smeren wij dus met Biodermal!

 

 

Als laatste enthousiaste reviews over de Biodermal Hydraplus producten. Deze bieden directe bescherming tegen de schadelijke effecten van zonnestraling. De producten (Zonnemelk en Zonnespray) zijn verrijkt met het Triple Moist Complex en bieden intensieve en langdurige hydratatie tot diep in de huid. De lichte spray trekt snel in. Niet vet of plakkerig op de huid.

 

Hydra Plus Zonnespray SPF 30 |
Review van Ellen 

Net als de andere huidproducten van Biodermal is ook deze zonnespray super fijn en van harte aan te bevelen. De spray is handig aan te brengen, smeert goed uit en trekt snel in de huid. Heerlijk dat je, ook tijdens en na een plons in het water, nog voldoende beschermt bent tegen de zon!

Hydra Plus Zonnemelk SPF 20 |
Review van Suzanne
Deze week in egypte voor het eerst de biodermal hydraplus zonnemelk spf20 uitgeprobeerd en vind hem helemaal super! Trekt snel in, een subtiel geurtje en een super handige doseerdop! Geen last van zand tussen de dop of iets dergelijks. Hartstikke fijn! Ik ben om!

After Sun verkoelende gel-crème |
Review van Marianne 

Ik ben superfan van de Afstersun van Biodermal. Deze zijn heerlijk smeerbaar en verzorgd en verkoelt de huid perfect!

 
Wil je wekelijks op de hoogte worden gehouden van alle tips&tricks en relevante informatie over huidverzorging? Klik op onderstaande “like-knop” en blijf ons volgen op Facebook.

Daniel

Please remove the perfume from the SPF 50+ Matting Sunscreen; such a great sunscreen but sadly the perfume puts me off; it doesn't really add anything.

Ans vd wegen

Haal uit alle zonnebrand voor het gezicht aub de alcohol en parfum er uit dan is het perfect!!!!!!!

Cora meijster

Ik ben al jaren fan van alle biodermal producten . Ook deze vakantie afgelopen twee weken geb ik de cremes weer meegenomen mijn dag en nachtcreme aftersun. Zonnencreme factor 30 en 20 en zonnenolie factor 10 en mocht ik jullie zonnencreme factor 50 uitprobreren voor de gevoeligehuid in het gezicht. Het is een hele fijne goedsmeerbarecreme niet plakkerig en trekt snel in de huid. Ook erg zuinig in gebruik ik smeerde mij om de twee uur dagelijks in maar na twee weken zit er nog steeds wat in de tube. Mijn andere flesjes knip ik altijd open voor de resten maar tot mijn verbazing is de creme zo smeerbaar dat de flesjes ook bijna helemaal leeg zijn! Ik raad iedereen aan om biodermal te gebruiken is echt geweldige creme!! Dank jullie wel voor het testen!?

Jolanda Visser

Ik gebruik al jaren tot volle tevredenheid Biodermal factor 20. Dit jaar is het vernieuwd, maar ik vind het nieuwe luchtje wat nu wordt gebruikt vreselijk! Geef mij maar het oude luchtje! Jammer dat dat veranderd is!

Anouk van Huissteden

Enkele weken geleden heb ik voor het eerst Biodermal zonnebrand gebruikt, factor 50 voor mijn gezicht. Met dit product zorg ik ervoor dat mijn huid niet verbrand, het is niet plakkerig en het voelt verzorgend aan. Verder vind ik het fijn dat het een klein tube is. De tube zit in mijn tas zodat ik hem altijd bij de hand heb!

Plaats je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Privacy Statement   |  

Cookie-instellingen

  |   © Biodermal

Online kopen

Offline kopen